Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA KOSTAJNICA

Izorao bačvu, a unutra našao cijeli arsenal

Ukopana plastična bačva
Foto: Policijska uprava Sisačko-moslavačka
1/4
21.03.2017.
u 13:41

Vidio je oružje i pozvao policiju koja je iz bačve izvadila minobacač 60 mm s pripadajućim postoljem i dvije optike, tenkovsku minu antimagnetnu

Nemalo se iznenadio 60-godišnjak u Selištu Kostajničkom koji je prilikom oranja njive u ponedjeljak u zemlji naišao na ukopanu plastičnu bačvu. A još se više iznenadio njegovim sadržajem.

Vidio je oružje i pozvao policiju koja je iz bačve izvadila minobacač 60 mm s pripadajućim postoljem i dvije optike, tenkovsku minu antimagnetnu, deset upaljača protupješačke mine rasprskavajuće, sedam ručnih bombi, ukupno 1,1 kilogram vojnog eksploziva TNT-a, jedan metar sporogorećeg štapina te 1000 komada raznog puščanog streljiva.

Sve pronađeno policija je preuzela te je pohranjeno radi uništenja. 

>>U teretnom vozilu srbijanskih registracija carinici pronašli 50 tisuća tableta i devet pištolja

Komentara 3

IL
ilijan
15:18 21.03.2017.

Četnik zakopo za protuofanzivu.

LU
luzer96
16:10 21.03.2017.

Pa morali propasti kada su tako krali ''od majke otadžbine koja im to dala '' mukte

BJ
Bjelovar112
20:03 21.03.2017.

koliko jos takvih ima ? no vidi se koliko su plitki bili pa im.voda usla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije