Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan natpis

Iznenadili su se kad su vidjeli što je pisalo na nasukanom brodiću

nasukani brod,new Jersey,natpis
Foto: 6ABC News screenshot
1/4
02.01.2015.
u 14:08

Brod se nasukao na Badnjak na obalu Noew Jerseyja

Brod koji se na Badnjak nasukao na obale New Jerseyja u SAD-u izazvao je ovih dana veliku pozornost javnosti. Pretpostavlja se da je, piše The Blaze, plutao duže vremena, a nakon što se našao na obali parka Asbury, prolaznici su na njenu uočili natpis Braveheart.

Međutim, to nije bilo jedino iznenađenje. Nakon što su brod okrenuli na drugu stranu, uočili su i natpis ''I will miss you'' (nedostajat ćeš mi). Policija se dala u potragu za vlasnikom brodice jer nitko nije prijavio njen nestanak ili krađu. On još uvijek nije pronađen, a znatiželjni prolaznici pitaju se kome je natpis bio namijenjen i kakvu tajnu skriva u sebi.

>>Fotograf snimao valove, šokirao se kada je kod kuće pogledao snimku

>>Bizarno i šokantno: Ove neobične priče obilježile su 2014. godinu

Foto: 6ABC News screenshot

Komentara 1

WC
wCROw
14:44 02.01.2015.

Pisalo na tarabi ..... .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije