Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darežljiva obitelj

Iznenadili konobaricu napojnicom od 6.000 kuna

Foto: Huffington Post video screenshot
01.02.2014.
u 16:51

Konobarici je hitno trebao posao, a sama tvrdi da ju je samo čudo moglo spasiti od nagomilanih računa

Kad je konobarica u restoranu u Knoxvilleu u državi Tennessee na stolu ugledala račun nikako nije očekivala kako će uz  29,30 dolara (164 kune) koliko je iznosio račun, pronaći i napojnicu od čak 1075 dolara (6.100 kuna), javlja Huffington Post.

Khadijah Muhammad nedavno se vratila iz Ohia gdje je odjurila kako bi bila sa majkom koja je pretrpjela srčani udar. Hitno joj je trebao posao, a sama tvrdi da ju je samo čudo  moglo spasiti od nagomilanih računa.

Ovog je mjeseca jedan gost restorana u Nebrasci 18-godišnjoj konobarici ostavio napojnicu u iznosu od 6.000 dolara (34.000 kuna) kako bi mogla nastaviti školovanje.

>> Dijeli napojnice od 500 dolara da ispuni bratovu posljednju želju

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:15 01.02.2014.

Bog mu dao zdravlje, neka mu se vrati stostruko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije