Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje životinja

Iznemogao od gladi, Brook nije mogao više ni stajati

Foto: Privatni album
1/5
07.11.2017.
u 19:33

Volonteri udruge S-PAS doveli su ga u Zagreb, oporavak će sigurno dugo trajati, a hoće li biti i uspješan još se ne može znati

Pronađen je u Oklaju, nedaleko Knina. Otkud je stigao nitko ne zna, ali je sasvim sigurno da je za to potrošio i zadnju snagu koja mu je ostala.

I ne bi još dugo živio da mu nisu pomogli volonteri. Prvo oni kninski, iz udruge Kninske njuškice, koji su ga sklonili s ulice i pronašli mu smještaj. U priču su se nakon toga uključili volonteri udruge S-PAS, koji su iz Zaprešića krenuli put Knina, a s njima se vratio i Brook.

– Brook je ostao u veterinarskoj ambulanti Dodo vet, napravit će mu pretrage, a odmah je dobio i sve što mu u ovom trenu treba. Na infuziji je, a prema prvom nalazima anemičan je i ima problema s bubrezima – kaže Gloria Malin iz udruge S-PAS. Uz to, brine ih i činjenica što su Brooka, još prije nego su stigli po njega, cijepili od bjesnoće. Nadaju se da to Brooku neće uzrokovati dodatne probleme.

Svjesni su da će bitka za Brookov život potrajati, još ne znaju što ih sve čeka, a troškovi liječenja sigurno neće biti mali. Možete im pomoći uplatom na raču udruge, IBAN HR3423600001102613308, a koliko su donacija prikupili i na što su potrošene objavit će na Facebook stranici udruge.

Ključne riječi

Komentara 6

MI
miki45
08:17 08.11.2017.

gdje su ti vlasnici pasa koji jadni lutaju ulicama veliki ljubitelji zivotinja

KU
kupatilo
03:06 08.11.2017.

Pa kodasu manekenke ljepse.

DU
Deleted user
17:27 08.11.2017.

Autohtona hrvatska pasmina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije