Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S prijateljima

Izlazak na slobodu Sanader proslavio na večeri u splitskoj konobi

25.11.2015., Zagreb - Zupanijski sud donio je odluku prema kojoj ce se bivsi premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader braniti sa slobode. Nije mu odredjena jamcevina niti su mu izrecene mjere opreza te ce mu vratiti putovnicu. Sanader se u pritvoru u Reme
Foto: Borna Filić/PIXSELL
28.11.2015.
u 23:00

Sanader se u Split požurio u posjet majci kod koje je subotu bio na obiteljskom ručku

Drugi dan nakon izlaska iz zatvora Ivo Sanader u petak je u konobi Pimpinella na Firulama u Splitu uživao u večeri sa suprugom Mirjanom i prijateljima Jerkom Rošinom i njegovom suprugom Đankom te Igorom Lučićem i suprugom mu Sanjom.

Na meniju su imali ribu i bili su dobro raspoloženi. Pimpinela je, kažu u Splitu, mjesto gdje se dobro jede, a dolaze svi, od optuženih do onih koji tuže, koji brane i koji sude.

I te večeri u konobi je, osim Sanadera i njegova društva, bilo i drugih gostiju. Sanader se u Split požurio u posjet majci kod koje je subotu bio na obiteljskom ručku. 

>>Je li pravna država samo ona koja će Ivu Sanadera osuditi kad to traži javnost?

>>Ivo Sanader nakon izlaska iz Remetinca otišao kući: Politikom se više ne bavim!

Komentara 18

DU
Deleted user
08:23 29.11.2015.

Kaj god! Sanader dr. Ivek može do mile volje slaviti izlazak iz zatvora te sebe i druge zavaravati nekakvom slobodom, ali mu slaba korist od toga. On i te kako dobro zna da glumi veselje a da je njegova prava stvarnost nešto posve drugo. Još od bijega u Austriju prije pet godina on je tjelesna i duševna ruševina od čovjeka koji se se nikad više neće vratiti u nornalno stanje, a sve zahvaljujući mnogima jedva shvatljivoj pohlepi. Mogu njega sada sudovi sto puta osloboditi svake krivnje, ali njemu to praktički više ne znači ništa jer mu je zdravlje zauvijek otišlo na bubanj. Što je je prije dvadesetak godina počeo te potom godinama sijao to sada obilato žanje. Samo što to ni jedan kombajn neće moži požnjeti.

TR
transmiter
00:11 29.11.2015.

Šta reči za javnu televiziju koja daje toliki prostor Sanaderu po izlasku iz Remetinca.Mi taoci te vlade i sudstva osječali smo se jadno.

MA
Malenkost
23:18 28.11.2015.

Strasno!! Zalosno. Jad od drzave. Mafijasko pravosude. Kriminalna HR. Moram ovo citati stisnutih zubi. Ne smijem se izraziti.Trpim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije