Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Izlazak na slobodu Sanader proslavio na večeri u splitskoj konobi

Sanader se u Split požurio u posjet majci kod koje je subotu bio na obiteljskom ručku
28. studenoga 2015. u 23:00 18 komentara 1148 prikaza
25.11.2015., Zagreb - Zupanijski sud donio je odluku prema kojoj ce se bivsi premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader braniti sa slobode. Nije mu odredjena jamcevina niti su mu izrecene mjere opreza te ce mu vratiti putovnicu. Sanader se u pritvoru u Reme
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Drugi dan nakon izlaska iz zatvora Ivo Sanader u petak je u konobi Pimpinella na Firulama u Splitu uživao u večeri sa suprugom Mirjanom i prijateljima Jerkom Rošinom i njegovom suprugom Đankom te Igorom Lučićem i suprugom mu Sanjom.

Na meniju su imali ribu i bili su dobro raspoloženi. Pimpinela je, kažu u Splitu, mjesto gdje se dobro jede, a dolaze svi, od optuženih do onih koji tuže, koji brane i koji sude.

I te večeri u konobi je, osim Sanadera i njegova društva, bilo i drugih gostiju. Sanader se u Split požurio u posjet majci kod koje je subotu bio na obiteljskom ručku. 

>>Je li pravna država samo ona koja će Ivu Sanadera osuditi kad to traži javnost?

>>Ivo Sanader nakon izlaska iz Remetinca otišao kući: Politikom se više ne bavim!

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Kaj god! Sanader dr. Ivek može do mile volje slaviti izlazak iz zatvora te sebe i druge zavaravati nekakvom slobodom, ali mu slaba korist od toga. On i te kako dobro zna da glumi veselje a da je njegova prava ... prikaži još! stvarnost nešto posve drugo. Još od bijega u Austriju prije pet godina on je tjelesna i duševna ruševina od čovjeka koji se se nikad više neće vratiti u nornalno stanje, a sve zahvaljujući mnogima jedva shvatljivoj pohlepi. Mogu njega sada sudovi sto puta osloboditi svake krivnje, ali njemu to praktički više ne znači ništa jer mu je zdravlje zauvijek otišlo na bubanj. Što je je prije dvadesetak godina počeo te potom godinama sijao to sada obilato žanje. Samo što to ni jedan kombajn neće moži požnjeti.

 • transmiter:

  Šta reči za javnu televiziju koja daje toliki prostor Sanaderu po izlasku iz Remetinca.Mi taoci te vlade i sudstva osječali smo se jadno.

 • Malenkost:

  Strasno!! Zalosno. Jad od drzave. Mafijasko pravosude. Kriminalna HR. Moram ovo citati stisnutih zubi. Ne smijem se izraziti.Trpim.