Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantij

Izjava ministra Grčića je lažna, nije gostovao na Radio Sljemenu

\'HRT\'
Arhiva VL
25.01.2012.
u 13:35

HRT naglašava da su navodi preneseni s internetske stranice koja se neovlašteno koristi imenom njihova programa

Ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić nije gostovao na Radio Sljemenu niti je u eteru izjavio kako će Vlada RH smanjiti trošarine na goriva, objavio je HRT dan nakon što je Vlada na svojim službenim stranicama demantirala kako je jedan od njezinih članova dao takvu izjavu za medije.

HRT naglašava da su netočni navodi preneseni s internetske stranice koja se neovlašteno koristi imenom njihova programa i ni na koji način nije povezana s Radio Sljemenom ni s HRT-om.

Ključne riječi

Komentara 6

PI
piranha
14:40 25.01.2012.

Kao prvo on nije nikakav Branko on je Branislav,a drugo kako tu dezinformaciju nazvati nego \"Srpska posla\"

OB
-obrisani-
14:47 25.01.2012.

. ...čemu panika drugovi iz vlade RH ...poznajući vas komunjere ...i vaš dosadašnji \"rad\" ...siguran sam da nitko u Hrvatskoj javnosti nije ni očekivao ...da bi vi komunjere mogli POVUĆI takav POTEZ ...koji bi donekle OLAKŠAO život ...hrvatskoj sirotinji

MA
maraosta
15:35 25.01.2012.

uz hrvatske političare, mediji su najopasniji dio društva. poseban zločin je hrvatska tzv. javna televizija, televizija koju plačaju grđani se pretvorila u gebelsovu tvrđavu.hrvatski mediji, danas su mediji kakvi su u njemačkoj bili između dva svjetska rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije