Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA POVORKA

Nakon spaljivanja slikovnice, sada su obojili kozu u dugine boje i doveli je na karneval

Maškare u Trogiru
Foto: Trogirski portal
1/4
12.02.2018.
u 13:44

Udruga Poklade na povorci u Trogiru svoj je program ponovno posvetila LGBT zajednici

Nakon što su na Dječjem karnevalu u Kaštelima spalili slikovnicu u duginim bojama, Udruga Poklade na povorci u Trogiru svoj je program ponovno posvetila LGBT zajednici.

Fotografije je objavio Trogirski portal, dok Dalmatinski portal piše kako je Udruzi Poklade ''krnje'' bio kip starca s natpisom ''Ja sam gay, a ovo su pederi''.

U povorci je bila i koza u duginim bojama te kombi s natpisom ''mama + mama'' podvučeno riječju skandal te ''HDZ + SDP'' podvučeno s 'pederi'.

– Prije 30 godina, dok je bila partija na vlasti, onda smo morali ići po mišljenje što ćemo biti na krnjevalu il možemo li biti nešto. A sad ćemo izgleda ići u pederske zajednice da one odobre što možemo, a što ne možemo biti. To vam je moj komentar i tako napišite i o kozi i o jarcu – komentirao je Nikša Radić, predsjednik udruge Poklade.

Maškare u Trogiru
1/99

Komentara 66

CE
cenzura
14:00 12.02.2018.

Hahaha........ Bravo Trogirani!

JU
juma
14:16 12.02.2018.

Ne mozes narod prevariti i nametnuti mu nesto sto on nece, ma koliko se jedni medijski uprezali, a drugi nastrano natezali.

KR
kruti198
14:27 12.02.2018.

soroševsko-pederska debilana na APARATIMA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije