Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČEN ZA UBOJSTVO

Izbo oca nožem nakon svađe koja je prerasla u smrtonosni obračun

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
28.06.2023.
u 09:05

Više ga je puta ubo u trbuh i prsa, a od zadobivenih ozljeda 75-godišnjak je  umro na mjestu događaja

 

Muškarac (52) ispitan je na ŽDO Šibenik jer ga se sumnjiči za ubojstvo oca, nakon čega je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da se 21. lipnja u 22.45 prvo u obiteljskoj kući u Kninu sukobio sa svojim 75-godišnjim ocem. Verbalni sukob je uskoro prerastao  u fizički, a tijekom tog sukoba, sumnja se da je 52-godišnjak uzeo nož te je nasrnuo na oca.

Više ga je puta ubo u trbuh i prsa, a od zadobivenih ozljeda 75-godišnjak je  umro na mjestu događaja.  Njegov sin je uhićen, a nakon što je ispitan  doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Šibeniku koji mu je odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Na Trnskom se srušilo stablo na aute, žena ostala zarobljena, izvukli je građani

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije