Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žrnovnica

Izbio požar u Splitu blizu kuća: Na terenu šest vozila i dvadesetak vatrogasaca

Split: Buknuo požar u blizini odlagališta otpada Karepovac
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
11.11.2022.
u 21:36

Kuće nisu ugrožene, no vatrogascima probleme stvara jak vjetar

Danas oko 20 sati na istoku Splita izbio je požar na otvorenom području u blizini kuća, izvještava Županijski operativni vatrogasni centar (ŽVOC) Split.

Buktinja je izbila na Privoru u Žrnovnici. "Požar je na otvorenom prostoru, blizu je naselja i vatrogasci su na terenu i rade svoj posao", rekli su za Dalmaciju Danas iz ŽVOC-a. Kuće nisu ugrožene, no vatrogascima probleme stvara jak vjetar.

Na terenu je šest vozila i više od 20 vatrogasaca iz JVP-a Split, DVD-a Split, te DVD i JVP Podstrana, ali i vatrogasci DVD-a Žrnovnica.

Vatrogasci su i dalje na terenu i bore se s požarom. Zapovjedik DVD-a Žrnovnica Tomislav Mihanović kazao je kako smatra da će požar uskoro biti lokaliziran te da više nema otvorenog plamena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije