Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

Izbio požar u Kopačkom ritu: Osijek prekriven čađom, vatra se približila minski sumnjivom području

Pula: Na Verudi Porat pokraj ceste buknuo je požar, vatrogasci brzo intervenirali
Srecko Niketic/PIXSELL
20.07.2022.
u 20:11

Vatrogasci kažu kako će u Kopačkom ritu ostati dežurati cijelu noć da ne bi došlo do novog širenja vatre

U Kopačkom ritu izbio je požar danas oko 15.30 sati. Kako se doznaje, vjerojatno je došlo do zapaljenja suhe trave na krajnjem istoku Rita, na području općine Bilje. 

Uzrok požara tek se treba utvrditi, odnosno je li namjerno izazvan ili je nekakav drugi faktor u pitanju. Gusti tim pak uznemirio je građane Osijeka jer zbog vjetra koji je u jednom dijelu popodneva jače zapuhao i raznosio oblake dima, Osječani su imali dojam da gori na više lokacija u gradu. 

Tragovi čađe vidljivi su po ulicama i nekoliko kilometara od samog požarišta

Na teren je izašla JPVP Grada Osijeka koji su požar stavili pod nadzor, a tegobe im je pritome stvarala činjenica da se vatra širila prema minski sumnjivom području. Vatrogasci kažu kako će u Kopačkom ritu ostati dežurati cijelu noć da ne bi došlo do novog širenja vatre. 

>> VIDEO Čekaju nas paklene vrućine, danas izdano niz upozorenja: 'Oprez, mogući su zdravstveni rizici'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije