Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PLENKOVIĆ

'Bolje da ne idemo na izbore, tek tada ćemo vidjeti kako će oporba proći'

Premijer Andrej Plenković
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
26.10.2017.
u 20:47

'Sve što oporba radi je neodgovorna politika, politikantstvo kojim žele ušićariti neke poene'

Oporba je danas u Saboru demonstrirala svoju jalovost, smatra premijer Andrej Plenković.

- Oporba je imala inicijativu za jednog, drugog ministra, treću ministricu, sada cijelu vladu. Žele destabilizirati proces restrukturiranja Agrokora, kompanije koja ima najveći utjecaj na hrvatsko gospodarstvo i financijski sustav. To su oni koji su željeli da najveća hrvatska kompanija ode u stečaj, ne misleći na radna mjesta, financijsku stabilnost, međunarodni imidž RH. To je jadno i neodgovorno, neće im proći, kao što im ni do sada ništa nije prošlo - kazao je premijer, prenosi HRT.

Premijer Andrej Plenković
1/10

- Izvanredni povjerenik pregovarao je s brojnim kreditorima, oni koji daju novac traže jamstva, no nikakav ugovor ne može derogirati prava vlade niti zakon - naglasio je Plenković dodavši kako je cilj Vlade restrukturirati Agrokor, održati funkcioniranje svih kompanija i očuvati radna mjesta.

- Sve što oporba radi je neodgovorna politika, politikantstvo kojim žele ušićariti neke poene, no možda je bolje da ne idemo na izbore, jer tek će tada vidjeti kako će proći - zaključuje premijer. 

 

Komentara 104

BB
BB2
21:03 26.10.2017.

Eto dogodilo se, nisam vjerovala da bi se ikada mogla složiti s nečim što govori neki od čelnika HDZ-a. U potpunosti se slažem s Plenkovićem. Oporba nam je sramotna. Sreća da nam se nije ponovno dogodio SDP na vlasti, tek tada bi sve otišlo dođavola, o Mostu trećoj najvećoj ili Živom zidu mi je ispod časti bilo što komentirati.

B2
bokida 2
21:02 26.10.2017.

Gospodine Plenkoviću, dok bude ove bezglave oporbe možete biti bez brige. Bernardić bi trebao poslušati svoje govore od prije pet mjeseci pa bi vidio da mlati nebuloze,a o Beljaku i ostalima da i ne govorimo. Prije su htjeli stečaj aa sada neznaju ni sami šta žele i koga zastupaju,a uz to imaju još i potporu nekih privatnih tv kuća. Očito na kraju dolazi ona, uzalud vam trud svirači .

OC
ocemujerijec
21:29 26.10.2017.

Meni je nepojmljivo da postoje ljudi koji misle da bi zemlju, pogotovo u ovakvoj krizi s Agrokorom, mogli voditi "glava kupusa" Bernardić, "punoglavac" Maras, debeloglavac Grbin, a s njima praznoglavci Grmoja,Beljak, pa i bulj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije