Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trk londonskim ulicama

Todorić ponovno bježao od novinara, skrivao se kišobranom

Ivica Todorić
09.04.2018.
u 21:03

Bivši vlasnik Agrokora ni ovog puta nije bio raspoložen za hrvatske medije pa je bježao od kamera.

Ivici Todoriću, bivšem vlasniku koncerna Agrokor, sutra u Londonu počinje ročište na Westminsterskom sudu gdje će se odlučivati o njegovu izručenju Hrvatskoj. 

A danas ga je snimila kamera RTL televizije ispred policijske stanice u londonskom Kensingtonu, no ni ovog puta nije bio raspoložen za hrvatske medije pa je bježao od kamera zaklonivši lice kišobranom. Video njegovog bijega pogledajte ovdje.

Todorić je zagrebačku adresu zamijenio londonskom tijekom akcije Agrokor, u kojoj su uhićeni bivši članovi uprave Agrokora.

Ivica Todorić
1/8
Ključne riječi

Komentara 11

IV
ivan.
22:32 09.04.2018.

žalosno što ovako ne pobjegnu pojedini politicari iz RH zauvijek, oni koji samo štete ovoj zemlji...

DU
Deleted user
21:50 09.04.2018.

Baš su jadni ovi novinari !! Zapravo su čisti plaćenici. No nisu oni krivi, i oni žive od toga...Ali da su tako hrabri, trčali bi oni tako svaki dan i za slavkom linićem, Milanovićem, Sanaderom, Šeksom, Mesićem, Rohatinskim i njih još 200 tinjak koji su dopustili da je Todorić to što je i što im je izvukao milijune... Nažalost, nemaju te hrabrosti ( financijske neovisnosti), a i ti su neposredni vlasnici medija... Šteta što malo ljudi zna čitati između redaka... Preporučam da pogledate seriju novine!! Vrhunski obrađen Todorić i vjerni prikaz današnjeg nakaradnog društva

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:08 10.04.2018.

opet ovaj!!! Dokle ga moramo vidjet i slusati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije