Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠENA SAGA

Ivica Radošević unajmljenim bagerima srušio vlastitu kuću

Vlasnik bespravno izgrađenog objekta jutros je počeo radove na uklanjanju kuće
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
17.04.2018.
u 15:32

Zanimljivo je kako je upravo on jedan od inicijatora referenduma za legalizaciju nezakonite gradnje u tome mjestu za nula kuna.

Dugopoljski aktivist, tamošnji gradski vijećnik i predsjednik dugopoljskog HSP-a, Ivica Radošević, srušio je unajmljenim bagerima svoju bespravno izgrađenu kuću na predjelu Draga. 

Nakon duge sage i prepiranja s Ministarstvom graditeljstva, Radošević je na koncu bio primoran srušiti svoju nelegalno sagrađenu kuću. Zanimljivo je kako je upravo on jedan od inicijatora referenduma za legalizaciju nezakonite gradnje u tome mjestu za nula kuna.

- "Ja sam angažirao tvrtku s bagerima i krenuo danas u rušenje, ali došli su predstavnici ministarstva u pratnji policije i de facto me prisilili da to napravim ja ili će oni" prenosi RTL.

On ne bježi od činjenice da je bespravno sagradio kuću, ali ističe kako je njegova glavna krivica što je on prvi koji je inicirao pa zatim izborio pravo na gore spomenuti referendum.. Uvjeren je da su se vlasti okomile na njega te je čak pokušao saznati tko ga je prijavio, ali mu je na koncu samo rečeno kako je riječ o anonimnoj prijavi.

- "Ne trebaš biti puno pametan, pa da zbrojiš dva i dva, odnosno tko je župan, tko ministar, što i kako zajedno rade" rekao je Radošević za Slobodnu Dalmaciju. Budući da se ovaj slučaj kroz medije provlačio poprilično dugo i privukao pozornost javnost, Radošević je cijeli proces rušenja snimao i prenosio uživo na svom Facebook profilu. 

 

Komentara 1

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
16:00 17.04.2018.

Od Iloka do Istre , od Mure pa do Dubrovnika .. Sve Vam je trebalo spalit i sravnit sa zemljom .. Serete po kriminalnoj privatizaciji Hrvatske a vi svi mali kriminalci digli kuce apartmane bez LIPE , iznajmljivali ubirali novce pa onda kad se skupilo idemo legalizirat .. Digli bi vi moj k.. Da ste trebali poplacat dozvole pokupovat gradjevinska zemljista .. Pao vam bager u med i samo u Hrvatskoj .. ZEMLJI OBECANOJ LOPOVIM PREVARANTIMA KRIMINALCIMA .. A posten narod ... Zali bose postenog ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije