Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretkampanja

Vrdoljak: HNS ne treba koaliciju za parlament

ivan vrdoljak
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
18.05.2015.
u 07:00

Nasuprot HNS-u, u mnogim drugim strankama koje su se pojavile ima raskola, ali o tome se ne piše, ustvrdio je ministar Vrdoljak

Potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak u Slavonskom Brodu potvrdio je da je ta stranka počela pretkampanju za iduće parlamentarne izbore.

Prema njegovim riječima, u idućih mjesec dana u stranci će odlučiti koji je najpametniji način izlaska na izbore. – HNS-u ne treba koalicija za parlamentarni status. Mi taj status dobijemo bez problema, i to ne s malim brojem zastupnika. Nama treba koalicija za pobjedu – rekao je Vrdoljak.

On je precizirao kako bi ta pobjeda značila da se "Hrvatskoj više ne smije dozvoliti period kada se sami sebe stidimo i kada nam premijeri i razni ministri završavaju po zatvorima, a mi se čudom čudimo što nam se dogodilo". Negirao je medijske napise o raskolu i mogućim smjenama u HNS-u dodajući kako nikome u stranci ne pada na pamet raditi unutarstranačke izbore prije parlamentarnih.

– Mi smo svima kamen u cipeli. Jedinstvo HNS-a nije upitno. Nasuprot tome, u mnogim drugim strankama i pokretima koji su se sada pojavili ima raskola koji su često jasno vidljivi, ali o tome se ne piše – rekao je Vrdoljak

>>Vrdoljak: Nećemo imati izbore u stranci prije patrlamentarnih. Jači smo no ikad

>>“Mađarima smo u petak poslali prijedlog novog ugovora i čekamo”

Komentara 20

SO
sojko2
08:11 18.05.2015.

otrežnjenje će biti bolno, za vas neće glasati niti vaša rodbina

BA
batman
07:27 18.05.2015.

Nemate ni 1%,ha,ha!

II
iifever2
07:28 18.05.2015.

hahahahahhaha eto, i sad ce mene netko uvjeravat da ovi ljudi ne zive u oblacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije