Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U STOBREČU

Torcida se oprašta od ubijenog mladića. Svjedokinja: Vidjela sam hordu pijanih divljaka...

prva
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
11.08.2017.
u 13:37

Mladić je uboden nožem u prsa te je vozilom Hitne medicinske pomoć prevezen u KBC Split, gdje je podlegao ozljedama.

Jutros oko 4.16 sati dogodilo se ubojstvo u Stobreču. Prema neslužbenim informacijama, nakon što je uboden nožem, ubijen je Ivan Mate Blažević (23), jedini osumnjičeni za napad na suca Brunu Marića.

Mladić je uboden nožem u prsa te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Split, gdje je podlegao ozljedama. Ubojstvo se dogodilo u blizini ugostiteljskog objekta, a preko puta njega živi gospođa Mara.

– Probudila me buka, bilo je oko četiri sata ujutro. Vidjela sam hordu divljaka, pijanih. Nisam mogla čuti zašto su se posvađali, neki su trčali ovim putićem, vjerojatno su hvatali ubojicu – ispričala je za Dalmatinski portal svjedokinja Mara koja živi preko puta kafića.

Rekla je kako su bili goli do pasa te da su se derali i psovali.  

– Nisam se ni snašla, pomislila sam da ću zvati policiju kad čujem da jedan viče: "Umrijet će mi brati, umrijet će mi brat, p**** vam materina, dolazite brže". Shvatila sam da priča s Hitnom pomoći i da se vjerojatno dogodilo ubojstvo jer su još govorili da je uboden nožem – ispričala je svjedokinja.

prva
1/13

Ivan je bio pripadnik Torcide i ta je grupa pozvala svoje članove da dođu na utakmicu Hajduk – Slaven Belupo. Navijanja neće biti i svi će u 23. minuti u tišini i dostojanstveno napustiti tribinu.

– Biti velik za života je teško, biti velik s 23 godine je nemoguće, a ti si bio jedan od tih, najvećih. Ti ostaješ i dalje među nama i nikad ne okrećeš leđa – stoji u objavi na Facebook-stranici Torcide Split.

Komentara 85

ZG
zg223
14:05 11.08.2017.

kakva gomila imbecila,svi skupa..

DU
Deleted user
14:32 11.08.2017.

Torcida je nekad bila navijačka skupina samo takva, sada je to hrpa nadrogiranih divljih mandrila!!!!

NO
nogogaz
14:08 11.08.2017.

Nasilni ubijen nasilno. A sad kriva neka stara baba... Lošem Ku svaka dlaka smeta. Pa svi su (lul)ultras(h)i dokazano nedorasli primitivci. Šteta da je ovaj mladić zalutao u primitivno i nasilno društvo i šteta što je bia psihić. Tribala mu mu prije psihosocialna i psihiatrička pomoć pa je moga ostat živ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije