Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Ivan Klarin iz SDP-a vraća se u saborske klupe iz dva razloga

Ivan Klarin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.07.2019.
u 20:20

Želi, kaže, biti u Saboru kako bi dobio odgovore na neka ključna pitanja vezana za otok Murter i njegovo Tisno, gdje je načelnik, a na koja ne dobiva odgovore, ali isto tako želi, kaže, dati svoj jači i snažniji doprinos stranci i kandidatu za predsjednika države Zoranu Milanoviću

U saborske klupe vraća se SDP-ov zastupnik Ivan Klarin. On je mandat bio prepustio kolegici Mariji Alfirev prije nešto više od godinu i pol dana nezadovoljan aktualnim vodstvom stranke i situacijom u SDP-u.

Klarin se sada vraća u saborske klupe, a odluku je donio, kako kaže, iz dva razloga.

Želi, kaže, biti u Saboru kako bi dobio odgovore na neka ključna pitanja vezana za otok Murter i njegovo Tisno, gdje je načelnik, a na koja ne dobiva odgovore, ali isto tako želi, kaže, dati svoj jači i snažniji doprinos stranci i kandidatu za predsjednika države Zoranu Milanoviću.

VIDEO Zoran Milanović na proslavi Dana grada s gradonačelnicom Supetra Ivanom Marković:

Ključne riječi

Komentara 10

MS
mala_sova
21:17 09.07.2019.

To je onaj dični antifašista koji je kao općinski načelnik ženi dao koncesiju za sprovode?

NA
navijeke
21:22 09.07.2019.

A trećirazlog zaboravljaš?! Dnevnice, stari moj, dnevnice. :)

DH
dalibor.hren
20:38 09.07.2019.

Vraća se u Sabor iz dva razloga: prvi je plaća, a drugi razlog je plaća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije