Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdio je kupnju

Ivan Čermak od Rusa je kupio vilu u Opatiji za 94 milijuna kuna

Zagreb: ?elništvo tvrtke Crodux s odvjetni?kim timom osvrnulo se na akciju Oktan
Marko Lukunic/PIXSELL
02.09.2022.
u 22:13

Kupoprodajni ugovor je potpisan 23. lipnja ove godine, a suvlasnik te vile je i Čermakova supruga Mirjana

Ivan Čermak od ruskih vlasnika ovoga je ljeta za 12.5 milijuna eura kupio jednu od najljepših vila na Opatijskoj rivijeri, vilu Lenac, piše IndexSam Čermak za taj je portal potvrdio kupovinu, no nije htio govoriti o cijeni.

– Istina je, da. Kupio sam. Ne bih o cijeni, jer o cijeni se ne govori javno, rekao je Čermak. Index je objavio da je u posjedu kupoprodajnog ugovora u kojem je vidljiva cijena od gotovo 94 milijuna kuna za vilu koja se nalazi na ulazu u Volosko. 

 Iz kupoprodajnog ugovora može se zaključiti kako Čermak nije koristio kredit banke, kao i da je iznos morao uplatiti u roku od mjesec dana od potpisa kupoprodajnog ugovora. Kupoprodajni ugovor je potpisan 23. lipnja ove godine, a suvlasnik te vile je i Čermakova supruga Mirjana, piše Index.

Ruski vlasnici tu vilu kupili su 2009. godine i to za 5.5 milijuna eura te su je obnovili. Vila ima oko 500 kvadratnih metara, no sam kompleks prostire se na 4420 metara kvadratnih. Vila Lenac ili vila Bunker bila je bivša rezidencija generala JNA Mirka Lenca, koju je dobio za zasluge u NOB-u. Do 2009. godine u toj vili živjele su obitelji Lenac i Čošić, a one su taj objekt prodale ruskim investitorima.

 

Ključne riječi

Komentara 14

MA
marli
22:23 02.09.2022.

Porijeklo imovine za vrijeme rata i nakon rata. The end. Sve je jasno tada.

Avatar Asterix
Asterix
22:27 02.09.2022.

Mnogo sposoban čo'ek. A ne k'o ovi šeprtlje iz INA-e.

AT
atlantisind
22:33 02.09.2022.

gdje je ovaj mazuo lovu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije