Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima se može se

FOTO Pogledajte luksuznu vilu koju braća Mamić grade u srcu Hercegovine

Kuća Mamićevih u izgradnji u okolici Ljubuškog
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/14
23.04.2022.
u 18:27

U novoj vili trebali bi živjeti braća Mamić sa svojim partnericama, a očito je da se Mamići pripremaju za dugoračan život u Hercegovini i ne pomišljaju se vratiti u Hrvatsku.

Obitelj Mamić početkom 2021. počela je s gradnjom vile u blizini Ljubuškog, odnosno na turističkom odredištu Kravica koje mnogi nazivaju "Oaza u kamenu" zbog jedinstvene prirodne ljepote slapova na riječi Trebižat.

Prema pisanju lokalnih portala vilu gradi, Mario Mamić, sin Zdravka, pravomoćno osuđenog zbog izvlačenja novca iz GNK Dinamo.

"Oj Dinamo, tko udari na te, s Lištice će pucati granate... Vi ste Hercegovci prva i zadnja linija obrane Dinama... Iako sam rođen u Bjelovaru i 40 godina sam u Zagrebu i Dinamu, uvijek sam bio, i sada sam, a i želim umrijeti kao Hercegovac!"

To su samo neke poruke iz emotivnog govora Zdravka Mamića od prije čak 11 godina s tradicionalne GOŠK-ove "Plavo-bijele noći". 

Izgleda kako Zdravko i Zoran ne planiraju tako skoro napustiti Hercegovinu.

U novoj vili trebali bi živjeti braća Mamić sa svojim partnericama, a očito je da se Mamići pripremaju za dugoračan život u Hercegovini i ne pomišljaju se vratiti u Hrvatsku.

Podsjetimo, tjednik Nacional prošli je tjedan objavio kako "gazda Dinama" novac i dalje izvlači po istom modelu. 

23.04.2022., Ljubuski - Kuca Mamicevih koja je u izgradnji u okolici Ljubuskog vec u ovoj fazi radova svojim izgledom mami poglede prolaznika i vozaca. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Premda je suočen s jednom pravomoćnom presudom i najmanje dvjema novim optužnicama zbog isisavanja novca prilikom transfera nogometaša u zagrebački klub i iz njega, odbjegli gazda zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić i dalje nastavlja s vrlo sličnom praksom: Nacional je tijekom prošloga tjedna došao do dokaza da su u najmanje dva slučaja kupoprodaje igrača tijekom prošle godine milijunski iznosi za navodne posredničke usluge uplaćeni na račun njemu bliskih tvrtki i osoba u Mostaru.

U ovom slučaju radi se o prelasku igrača Marka Bulata i Denija Jurića iz Nogometnog kluba Šibenik u GNK Dinamo početkom 2021. godine, za što je navodno potrošeno čak 3,5 milijuna eura; najmanje 600 tisuća eura tom prilikom prebačeno je na račun tvrtke DI & DŽ iz Mostara, no taj iznos odnosi se samo na dio provizije koju je posrednicima uplatio šibenski klub, piše Nacional.

Uprava Dinama skriva koliko je od lani isplaćenih 51 mil. kn sumnjivih provizija završilo u Hercegovini. NK Šibenik službeno je objavio da je prilikom prodaje igrača Marka Bulata i Denija Jurića u GNK Dinamo početkom 2021., najmanje 600.000 eura prebacio na račun tvrtke DI & DŽ iz Mostara, braće Ivice i Damira Džidića, bliskih Zdravku Mamiću

VIDEO: Zdravko Mamić se pohvalio da je kupio Petra Bočkaja

Komentara 40

KK
kunta_kinte
19:49 23.04.2022.

Izgleda kao trafo stanica.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:09 23.04.2022.

Koliko ja vidim i nije baš neka luksuzna vila, jedna lijepa moderna prizemnica sa lijepom i pristojnom okućnicom, ovakvih tzv vila po Hrvatskoj ima na tisuće.

HA
HERCEGOVA@AC
18:52 23.04.2022.

Baš se fino uklapa u okolinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije