Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stranački problemi

Istupila iz SDP-a jer je bila predmet izrugivanja

Nova Gradiška: Regionalni dani EU fondova
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
23.10.2020.
u 12:25

– Svatko tko želi surađivati sa mnom dolazi u obzir – kaže bivša SDP-ovka

Malo je lokalnih organizacija SDP-a bez problema. Ona u Novoj Gradiški pretvara se u pravi slučaj sedam mjeseci prije lokalnih izbora. Naime, zamjenica gradonačelnika Nove Gradiške, SDP-ova Ivana Trupina jučer je novom šefu stanke Peđi Grbinu poslala obavijest o istupanju iz članstva u stranci u kojoj je provela posljednjih godinu dana.

Kako je objasnila u svom pismu, danas i posljednja četiri mjeseca sav njen trud i rad te proaktivno i konstruktivno djelovanje u stranci na lokalnoj razini postali su predmet izrugivanja, ograničavanja osobne slobode i izbora te nepoštivanja načela socijaldemokracije koje je, kako kaže, provodila na terenu i živjela cijeli svoj život. Na pitanje ima li njena ostavka ikakve veze s aferom Janaf, u kojoj se našao Vinko Grgić, koji je jučer iz pritvora podnio ostavku na mjesto gradonačelnika, Trupina nam je jučer kazala da to nema nikakve veze s njegovim uhićenjem, nego s time da je postala predmet izrugivanja u stranci.

– Mene je gradonačelnik Grgić isključio iz svih projekata gradske uprave bez objašnjenja i zabranio mi istupanje uime grada u javnosti bez prethodnih konzultacija s njime – kazala je. Svoj rad zamjenice gradonačelnika u Novoj Gradiški nastavit će dalje obnašati kao nezavisna, ali kako je zovu iz, kaže, doslovce svih opcija, teško da će dugo biti bez članske iskaznice.

– Svatko tko želi surađivati sa mnom dolazi u obzir – poručila je Trupina.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Održan politički performans Foruma mladih SDP-a Zagreb za GK Jabuka

Ključne riječi

Komentara 21

PA
Pahor
13:04 23.10.2020.

Trebala se vec naviknuti. Pa citava njezina stranka je predmet sprdnje.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:05 23.10.2020.

Stara narodna: "Kad bježi lopov, bježi i pomagać sa lojtrama!"

LU
LukasNola
13:43 23.10.2020.

"Otvorena za sve opcije" To se zove politička kurbetina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije