Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
probijeni rokovi

Istražno povjerenstvo za remont MiG-ova?

Ante Kotromanović
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
11.12.2014.
u 00:15

Mogućnost osnivanja povjerenstva, kako bi se utvrdile činjenice, najavio je HDZ-ov Tomislav Ivić

Ministar obrane Ante Kotromanović pred članovima Odbora za obranu i Nacionalnog vijeća za suzbijanje korupcije prezentirao je planove nabave za 2014. i 2015. godinu, kako bi “bili što transparentniji i jačali odgovornost na svim područjima u MORH-u”.

Premda je i HDZ-ov Tomislav Ivić izrazio zadovoljstvo transparentnošću postupaka javne nabave, idući sastanak dužnosnika MORH-a i Odbora za obranu bit će u nešto dramatičnijem tonu. Ivić će, kako je najavio, zatražiti da ministar “izloži sve činjenice vezane za remont MiG-ova”.

Upozorava da su probijeni rokovi remonta, da “posao nije odrađen kako je bilo planirano, zrakoplovi su davno trebali biti u operativnoj uporabi”, kaže Ivić, koji najavljuje i osnivanje istražnog saborskog povjerenstva.

>> MORH "priznao" da je remont MiG-ova obavljen loše. I što sad?

Ključne riječi

Komentara 6

SA
santos008
01:49 11.12.2014.

Sta krijete vraceni avioni su gori nego kad su otisli na remont ,a stotine miliona kostali,Zna li vrhovni komandant sta se sve odigrava oko tog remonta,trebao je davno reagirati

VA
valdop
08:18 11.12.2014.

jednom davno drug Tito je rekao: ako želiš da se nešto ne otkrije, formiraj komisiju koja to ne smije otkriti, jednostavno a učinkovito, još sve dati novinaru koji sve skupa fino zamota u celofan, gdje ćeš poštenije

Avatar tituš
tituš
09:24 11.12.2014.

Kakvo povjerenstvo, ima li stručnijih od USKOK-a i DORH-a??? Opet hrvatska inačica izbjegavanja odgovornosti! Moraju pasti kao i hrvatski zrakoplovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije