Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnik Vinko Ljubičić:

'Istražni zatvor za sve iako je zadnja kriminalna radnja iz 2020. godine'

Split: Vojko V. i Grše na sudu zbog tužbe Zorana Mamića
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
13.10.2023.
u 11:51

USKOK je odradio iznimno profesionalno, u četvrtak cijeli dan. Istražni sudac je malo iza ponoći odredio istražni zatvor za sve, za neke i po dva osnova, opasnosti od bijega i mogućnosti ponavljanje djela, rekao je odvjetnik.

Vinko Ljubičić, splitski odvjetnik brani jednog od okrivljenika osumnjičenih za sudjelovanje u kriminalnoj skupini koja je švercala kokain, hašiš i marihuanu.  Za prvoosumnjičenog je potvrdio kako je nedostupan pravosudnim tijelima, ali je rekao kako je njegov odvjetnik najavio kako će se predati idućeg tjedna

-USKOK je odradio iznimno profesionalno, u četvrtak cijeli dan. Istražni sudac je malo iza ponoći odredio istražni zatvor za sve, za neke i po dva osnova, opasnosti od bijega i mogućnosti ponavljanje djela. Osobno smatram kako nije bilo osnova za ponavljanje djela. Konkretno, moj branjenik, čovjek od 30-ak godina, je nekažnjavan i protiv njega nikada nije postupak proveden, a osim toga, što je vrlo bitno, zadnja radnja počinjenja djela je u rujnu 2020. godine. On do sada nije imao niti prekršaj, a tako su i mnogi drugi. Zašto se čekalo pune tri godine? - rekao je Ljubičić i zaključio kako je sve prikazano znatno više nego što zaslužuje stvarna količina kriminalne aktivnosti koja im se stavlja na teret.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Izrael nastavlja bombardirati Gazu: Ulice pune krhotina, uništene zgrade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije