Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO MLADIĆU

Došao na benzinsku u Biogradu i zapucao iz pištolja. Htio je cigarete

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.08.2023.
u 10:40

Osumnjičenik je uhićen istog dana, a temeljem naloga nadležnog suda, na širem biogradskom području provedena je pretraga doma i drugih prostorija te automobila koje osumnjičenik koristi

Ispitan je 25-godišnjak koji je u rane jutarnje sate prošlog petka u Biogradu na Moru vatrenim oružjem prijetio 23-godišnjaku te od njega tako iznudio kutiju cigareta i upaljač, prijavili su iz zadarskog ŽDO-a.

Naime, 25-godišnjak je 4. kolovoza oko 4:30 sati na benzinskoj postaji u Biogradu na Moru zatražio od 23-godišnjaka kojeg nije od prije poznavao da mu kupi kutiju cigareta, što je oštećeni mladić odbio.

Okrivljenik je potom parkirao svoje vozilo pored vozila u kojemu se nalazio 23-godišnjak s prijateljima te zatražio od njega da mu preda kutiju cigareta, pri čemu je u zrak ispalio hitac iz pištolja, a potom je isti uperio u mladića koji mu je, u strahu za život, preda kutiju cigareta i upaljač.

Osumnjičenik je uhićen istog dana, a temeljem naloga nadležnog suda, na širem biogradskom području provedena je pretraga doma i drugih prostorija te automobila koje osumnjičenik koristi. Od osumnjičenika je oduzet pištolj s tri pripadajuća spremnika te 139 komada streljiva.

POVEZANI ČLANCI:

Nakon provedene dokazne radnje prvog ispitivanja, državno odvjetništvo je predložilo sucu istrage Županijskog suda u Zadru određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela što je sudac istrage prihvatio i odredio istražni zatvor.

VIDEO Neredi u Grškoj: Navijač AEK-a izboden na smrt u sukobu s BBB-ima, policija oduzimala sjekire

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije