Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Istražili smo: Evo tko je Vlada Živog zida!

Naslovnica
Foto: Vecernji.hr
1/4
06.05.2018.
u 00:11

Najviše pozornosti privukle su najave da će Živi zid Hrvatskoj vratiti monetarni suverenitet, da će prezaduženost države riješiti tiskanjem novca i smanjiti porezne stope.

Rad Živog zida javnosti je vidljiv uglavnom kroz saborske istupe njegova udarnog trojca Ivana Vilibora Sinčića, Ivana Pernara i Branimira Bunjca. No “drugi ešalon”, odnosno krug ljudi na koje stranka računa kao na potencijalne ministre, otkrili su tek prije tjedan dana na kongresu u Lisinskom, na kojem se okupilo više od 1500 članova i pristaša.

Najviše pozornosti privukle su najave da će Živi zid Hrvatskoj vratiti monetarni suverenitet, da će prezaduženost države riješiti tiskanjem novca i smanjiti porezne stope. Ta su obećanja u Lisinskom izrečena na usta dvojca zaduženog za monetarnu i fiskalnu politiku – Pavla Josića i Denisa Martinića. No detaljnijem medijskom propitivanju stranka ih još uvijek nije spremna izložiti. O Denisu Martiniću ne zna se gotovo ništa – rečeno je samo da se radi o 25-godišnjem ekonomistu.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista!

Neke od tema koje donosi današnji Večernji:

- Marija Selak: Kad razbjete obitelj, čovjeka je lakše poslovno iskoristiti!

- Hrvatska robotičarka zvijezda je u Švedskoj

- Međimurski zet Kazo poglavica je u Kamerunu

- Biznis ljepote u Hrvatskoj raste, a zahvati su i dlaje jeftiniji nego na Zapadu

- Nova avantura kultnog jedrenjaka HIR 3

Foto: Vecernji list

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
23:07 05.05.2018.

Obični šarlatani i prodavači magle

AN
ante555
00:24 06.05.2018.

Zivi zid nudi sulude i opasne mjere koje nemaju veze sa zdravim razumom. Cirkusanti.

Avatar mofo
mofo
01:40 06.05.2018.

Svaki dan pišete o njima kao o nekakvom spasu, a nikako da kritički podrobnije proučite njihove "mjere", a imalo bi se itekako o čemu.. sve samo populizam i demagogija, mlačenje prazne slame i iskorištavanje blokiranih, dužnih, iseljenih, svih jadnih u Hrvatskoj za svoju korist...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije