Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelni čovjek Ine

Istraga DORH-a: Zoltan Aldott ispitan o kupnji dionica Ine

Zoltan Aldott
Igor Kralj/PIXSELL
04.06.2013.
u 18:55

Čelni čovjek nacionalne naftne kompanije Ine Zoltan Aldott te članovi NO-a kompanije Ferenc Horvath i Oskar Vilagi, dužnosnici mađarskog MOL-a, ispitani su u sklopu DORH-ove istrage o navodnim malverzacijama pri kupnji Ininih dionica.

Čelni čovjek nacionalne naftne kompanije Ine Zoltan Aldott te članovi NO-a kompanije Ferenc Horvath i Oskar Vilagi, dužnosnici mađarskog MOL-a, danas su u zagrebačkoj VI. policijskoj postaji ispitani u sklopu DORH-ove istrage o navodnim malverzacijama pri kupnji Ininih dionica 2010. godine.

Istraga je pokrenuta temeljem kaznene prijave koju je podnijela Hrvatska agencija za nadzor financijskog tržišta.

>>Zoran Milanović najavio razgovore oko Ine

>>U lipnju Vlada kreće u bitku za povrat kontrole nad Inom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije