Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI LIST

Isprika Dragi Pilselu

Drago Pilsel
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
15.02.2018.
u 09:40

Kako je zaključak dr. Letice pogrešan, ovim se putem ispričavamo kolegi Pilselu na nenamjernoj pogreški.

U članku o tzv. novom ateizmu u Hrvatskoj koji je Večernji list objavio 7. veljače pod naslovom “Bogu ne pakovati! Hrvatski jahači nove ateističke apokalipse”, autor dr. Slaven Letica nazvao je novinara i teologa Dragu Pilsela “nevjernikom”.

Takav zaključak izveo je iz činjenice da je Pilsel uredio knjigu “U što vjerujemo mi koji u Boga ne vjerujemo?”, u kojoj je sabrao 33 eseja javnih osoba o vlastitoj nevjeri. Kako je zaključak dr. Letice pogrešan, ovim se putem ispričavamo kolegi Pilselu na nenamjernoj pogreški.     

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Feniks
Feniks
10:03 15.02.2018.

Ono što sada radi Pilsel mogu samo nevjernici!

SO
Somelier
09:57 15.02.2018.

Ne razumijem zbog čega isprika. Po čemu je on vjernik ako postavlja pitanje;"u šta vjerujemo mi koji ne vjerujemo".

AR
Artukovic
12:08 15.02.2018.

Isprika se odnosi na to da on nije nevjernik.On vjeruje da se Jugoslavija moze vratiti,vjeruje u savez komunista,vjeruje da je Hrvatska izvala agresiju na Srbiju.Velik je on vjernik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije