Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Ispred škole u Varaždinu pucao iz automatske puške

puska, sacmarica
Arhivska fotografija
23.07.2012.
u 12:11

Devetnaestogodišnjak je u petak oko 23 sata ispred ulaza u osnovnu školu u Školskoj ulici u Vidovcu iz automatske puške ispalio dva hica u zrak

Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim mladićem zbog sumnje u nedozvoljeno posjedovanje oružja, priopćeno je u ponedjeljak iz PU varaždinske.

Sumnja se, naime, da je 19-godišnjak u petak oko 23 sata, ispred ulaza u osnovnu školu u Školskoj ulici u Vidovcu, iz automatske puške ispalio dva hica u zrak. Nakon toga je otišao do kuće 26-godišnjaka, koji je potom na svojem dvorištu iz iste puške ispalio još nekoliko hitaca u zrak. Tijekom kriminalističkog istraživanja 19-godišnjak je policajcima dragovoljno predao oružje iz kojeg je pucano.

Protiv 19-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, dok se protiv 26-godišnjaka podnosi prekršajna prijava iz Zakona o oružju.

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:30 23.07.2012.

Kakve veze ima ova lovačka puška bokerica sa temom .

CH
chemica
12:35 23.07.2012.

Dok ne pucaju U školi, dobro je, ali i taj se tragični trenutak neminovno približava. Što bi mi "zaostajali" za Amerikancima?

DU
Deleted user
13:24 23.07.2012.

Cuj predao oruzje, a oni sumnjaju?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije