Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu tako mislili

Ispred crkve objavili poruku koja je dobila neočekivanu pozornost: Nije li malo prosta?

poruka
Foto: Twitter
06.06.2018.
u 12:37

Glasnogovornica crkve ne vidi ništa prosto u poruci i tvrdi kako je ona potpuno bezazlena

Anglikanska crkva Svetog Duha u australskom gradiću Surfers Paradiseu privukla je neočekivanu pozornost javnosti nakon što su objavili poruku na velikoj ploči ispred crkve.

– Opraštanje je gutanje kada biste radije pljunuli – natpis je koji je nasmijao mnoge mještane, a koji su iz njega izvukli potpuno drugačiju poruku, poprilično nepristojnu.

Ako vam nije jasno, pročitajte je još jednom, sigurno ćete shvatiti.

Glasnogovornica crkve ne vidi ništa prosto u poruci i tvrdi kako je ona potpuno bezazlena.

– Riječ ''gutanje'' ovdje se odnosi na to da treba razmisliti prije nego što se išta kaže – objašnjava ona što je zapravo potpuno jasno, no poruka je i dalje mnogima dvosmislena. Dodaje kako natpis ispred crkve mijenjaju jednom tjedno, a sada će razmisliti o tome hoće li ovu poruku promijeniti ipak nekoliko dana prije.

Komentara 5

Avatar ishmael.
ishmael.
16:40 06.06.2018.

Niti ja ne vidim nista prostog u tome da netko radje proguta nego ispljune...i to jos na neki skupi tepih! :)

VI
Vito
15:09 06.06.2018.

Koja je to Božja zapovijed??? __ Teško ćemo u Hrvatskoj pronaći nekog tko se drži deset Božjih zapovijedi. __ Ali ćemo pronaći na svakom čošku nekog političara koji će se zaklinjati da nikad nije griješio __ I za prvo mjesto za vjernika i katolika će biti nepoštedne borbe između hdz - ovaca i onih koji u ime obitelji štite prodavačicu antibebi pilula Hrvaticama, a zaklinju se u proširenje i demografsku obnovu Hrvatske.

DU
Deleted user
15:21 06.06.2018.

I ne razumijem, koga boli kuac za ovo. ili se mora uvijek spomenut amerika, isto ko svaki dan na televiziji nekoliko americkih filmova u kojima "dobri" Ameri uništavaju "zle" Ruse. Klasika u ispiranju mozga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije