Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj Gorana Krmpotića

Ispravak: Objavljene neprovjerene i netočne informacije

Novine Večernji list
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.10.2015.
u 08:50

Tijekom 2013., 2014. te 2015. godine u medijima „Večernji list“ i „24sata“ više puta pisano je o optužbama iznesenima sa različitih strana na račun g. Gorana Krmpotića te podredno i o sudskom postupku koji je uslijedio.

 „Tijekom 2013., 2014. te 2015. godine u medijima „Večernji list“ i „24sata“ više puta pisano je o optužbama iznesenima sa različitih strana na račun g. Gorana Krmpotića te podredno i o sudskom postupku koji je uslijedio.

Tijekom spomenutih izvještavanja od strane „Večernjeg lista“ i „24sata“ više su puta iznesene neprovjerene, te netočne informacije, a kojima se na tendenciozan i senzacionalistički način pisalo o kaznenom postupku koji je zatvoren za javnost. U ime g. Gorana Krmpotića na navedene napise više puta reagirala je njegova odvjetnica Ines Bojić, upozoravajući kako su u brojnim člancima iznesene neprovjerene, te netočne informacije koje su za posljedicu imale prejudiciranje krivnje g. Gorana Krmpotića kod najšire javnosti, iako je činjenica da je g. Goran Krmpotić više puta upozoravao javnost da kaznena dijela koja su mu stavljana na teret nije počinio što se u međuvremenu pokazalo kroz nesporne činjenice, a budući da je g. Goran Krmpotić već u dva navrata u zadnjih šest mjeseci nepravomoćno oslobođen svih optužbi koje mu se stavljaju na teret.“

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije