Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
h1 telekom

iPhone i iPad se pretvaraju u daljinski upravljač za TV

h1
H1
17.12.2012.
u 20:35

Zanimljiva aplikacija za mobilne uređaje omogućava korisnicima da mijenjaju programe jednostavnim pokretom

Nakon aplikacije za iPhone, H1 Telekom razvio je još napredniju aplikaciju H1 TELEKOM za iPad koja pruža novo iskustvo u korištenju IPTV usluge. iPhone i iPad aplikacije pretvaraju te uređaje u tehnološki daljinski upravljač za IPTV uz pomoć kojega na svom H1TV-u mogu prebacivati programe u maniri Nintenda Wii. Radi se o Prvom daljinskom upravljaču za IPTV sa senzorom pokreta u Hrvatskoj, stoji u priopćenju H1. Putem opcije "daljinski upravljač", iPhone ili iPad uređaj ima senzore pokreta, što korisnicima omogućava da osnovne operacije, poput prebacivanja kanala ili pregledavanja programskih sadržaja i pojačavanja ili stišavanja tona na televizoru izvode jednostavnim pokretom mobilnog uređaja gore-dolje i lijevo-desno.

Ova multifunkcionalna aplikacija sadrži programski vodič, omogućava gledanje određenih TV programa na mobilnom uređaju te pregledavanje sadržaja videoteke.

Korisnici mogu izabrati žele li televizijske programe gledati na ekranu svog uređaja ili televizora, Aplikacije su besplatne, iako je veći dio funkcionalnosti omogućen samo H1 korisnicima, i to onima koji su pretplatnici H1TV-a. H1TV usluga lansirana je prije godinu dana i ima više od 7000 korisnika, poručuju u H1.

>> H1TV – Televizija na kojoj birate koje programe želite plaćati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije