Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADNJI TREN

Ipak nađene tisuće sisa

16.12.2008.
u 11:27

Prije dva tjedna pisali smo o slučaju nestalih plastičnih dojki koje su putovale iz Kine u Australiju. (Gdje je nestalo 130.000 sisa?). Sve koji su bili zabrinuti za sudbinu siječanjskog (božićnog) broja časopisa Ralph, ili poželjeli negdje na crno užicati par duda koje mogu pipati bez šamarčine, obavještavamo da je dotičnih 130.000 sisa, vrijednih 200.000 dolara – nađeno. U pitanju je bila nekakva greška u dostavnici, i plastične su dojke iz Pekinga umjesto u Sydney bile otpremljene u Melbourne.

Kontejner sa sisama u zadnji je tren nađen u skladištu luke u Melbourneu, i u Ralphu se grozničavo radilo na pakiranju jer im je nakon pronalaska ostalo manje od 24 sata do isteka zadnjeg roka za otpremu na kioske. Zlobnici bi rekli da je sumnjivo to s nalaženjem u zadnji tren, i da je ispalo malo previše zgodno: besplatna reklama jer se dvaput pisalo o časopisu Ralph, jednom kad su sise izgubljene i sad kad su nađene.

No, ne budimo nakraj srca; krovna tvrtka te izdavačke kuće u debelim je gubicima, pa u Ralphu koriste sve moguće načine da zarade. Igra s izgubljenim-nađenim sisama vjerojatno će im prodati još neki dio naklade – a zašto ne? Božić je, neka i oni dobiju neku crkavicu za poklone milima i dragima...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije