Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno iz bruxellesa

Insajderski izvještaj: Tko su nasilni anarhisti koji prosvjeduju uz simbol golubice mira s Molotovljevim koktelom?

24.01.2022.
u 18:27

Jedan čovjek probijao se kroz gomilu noseći komad debla na ramenu. Izgledao je kao da se sprema na omanju balvan revoluciju. Malo dalje stajali su samoorganizirani nizozemski mirotvorci s plavim beretkama i značkama Ujedinjenih naroda na glavama. Scena je bila potpuno nadrealna, kao iz nekog lošeg vica ili potpunog košmara, pogotovo za nekog tko je vidio stvarnu balvan revoluciju i stavrne UN-ove plave kacige u ratu u Hrvatskoj. A ovome smo u nedjelju svjedočili u Bruxellesu, na potezu između trga Schuman, oko kojeg su smještene najvažnije institucije Europske unije, i parka Cinquantenaire, gdje je u nedjelju bio prijavljen veliki skup protivnika Covid-potvrda, obveznog cijepljenja i drugih protuepidemioloških mjera iz čitave EU.

Komentara 12

Avatar patkovic
patkovic
18:51 24.01.2022.

neko se mora suprotstaviti blekroku i vangardu

PE
.Penelope_
19:05 24.01.2022.

Sta tko su? Pa citav svijet je u narodnoj revoluciji, citav ljudski rod. Ne mozete vi sacica nacista drzati za jaja citav svijet. To su vase bolesne nacisticke mastarije koje su nas kostale dva svjetska rata kada vas je civilizacijaja morala gadjati atomskim bombama da se skinete covjecanstvu sa grbace. Vi ste bolesni, nacizam je bolest koja se samo bombama moze lijeciti. Zato je vazno da sto prije pocme rat da vas svijet skine sa grbace, necemo vas u nedogled trpjeti. Sada morate u Haag za zlocine protiv covjecnosti, mora vas svijet istrijebiti i procesuirati da nastavimo zivjeti u miru, necemo s vama u paklu zivjeti. Sada mora poceti rat da se odblokira to stanje, i svom snagom vas pokositi, i idemo dalje zivjeti, necemo vas i vase grobare i vasa groblja i konclogore gledati.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:57 24.01.2022.

Vidio sam u jučerašnjem izvještaju istog autora kako tekst nema veze sa slikom (videom).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?