Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od sada i u Hrvatskoj

Igračke CircuitMessa dostupne i u domaćim maloprodajnim lancima

14.11.2023.
u 10:49

Popularne STEM igračke tvrtke CircuitMess od sada su dostupne u gotovo svim trgovinama u Hrvatskoj i Sloveniji koja prodaju igračke, po prvi puta do sada

Po prvi puta će igračke CircuitMessa Alberta Gajšaka biti u ponudi u Hrvatskoj. I to kroz praktično sve dućane koji prodaju igračke, među kojima je i Muller. A i ne samo u nas već i u Sloveniji. Riječ će biti o novoj, dosad cjenovno najpristupačnijoj kolekciji STEM igračaka. Riječ je o igračkama koje su namijenjene početnicima, najmlađim STEM entuzijastima dobi od sedam godina. Preporučene su maloprodajne cijene igračaka iz kolekcije od 16,99 eura.

- Iako smo se dosad najviše fokusirali na strana tržišta, ovu novu uzbudljivu liniju igračaka odlučili smo lansirati upravo ovdje u Hrvatskoj gdje je naša priča izvorno započela i gdje želimo pomoći stvoriti generaciju mladih inovatora, kazao je Albert Gajšak, osnivač i direktor CircuitMessa u priopćenju vezanom za ovaj događaj.

Nove će se igračke naći pod sloganom Započni svoju STEM avanturu! a riječ je o ukupno 11 edukativnih uradi-sam setova. I to su: Bit, uradi-sam igraća konzola, Sparkly, uradi-sam robotski auto te 9 šarenih mini-robota koji podučavaju o osnovnim temama iz sfera robotike i elektronike.

Proizvodi iz kolekcije međusobno su povezivi  te se mogu kombinirati u igri na različite kreativne načine. Za slaganje ovih igračaka namijenjenim djeci školske dobi nije potrebno predznanje a setovi dolaze sa svim potrebnim alatima i detaljnim uputama za sastavljanje i korištenje napisanima na hrvatskom jeziku. Kao i uvijek, online su i interaktivni materijali. CircuitMess je sudjelovao na nedavno održanom sajmu igračaka u New Yorku gdje im je američka udruga “Toy Associaton” dodijelila glavna nagrada u kategoriji “Powerfully playful”, za igračke s najzanimljivijim interaktivnim elementima. Iz CircuitMessa ističu kako će nakon premijere u Hrvatskoj, u 2024. lansirati ove proizvode i u trgovačkim lancima na vanjskim tržištima u Europi i Sjevernoj Americi. Za distributera je odabrana riječka tvrtka Talent Show.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije