Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.02.2024. u 13:36

Dok se jedni polako kuhaju, odavno navikli na redanje afera, polaganu, ali kontinuiranu eroziju institucija i sustava, mnogima je prekipjelo

Komentara 2

PO
Poganec
07:35 23.02.2024.

Treba se spomenuti odvjetnike koji prodaju svoje klijente,Suce koji to dozvole isto tako, Sve je to uigrana ekipa do ustavnog suda,Zalis se na evropski Sud onda shvatis da su te tvoji odvjetnici prodali jer ti nisu dali odbijenicu na vrijeme pa se nemozes zaliti na glavnu veliku komoru,onda moras sve ispocetka!!!!!!!!!

BR
Brankko
03:44 23.02.2024.

Korupcija je svako omogućavanje stjecanja neke koristi; ne mora biti da korist ima i taj koji je omogućio takvo stjecanje koristi. -- I kada sudac donese odluku protivnu pravomoćnoj presudi istoga suda (kršenje čl. 6/3 Zakona o sudovima) i kada ignorira isprave (kršenje čl. 230 i dr. Zakona o parničnom postupku), takva njegova odluka kazneno je djelo koje se naziva ovjeravanje neistinitoga sadržaja (čl. 281 Kaznenoga zakona), a kako je i sudska odluka jedna isprava, to je onda i krivotvorenje službene isprave, čl. 279 KZ) -- to su korupcijska djela (ne "koruptivna"). -- Znam za nekoliko takvih slučajeva, u kojima oštećena stranka nije mogla dobiti zadovoljštinu ni od županijskoga ni od vrhovnoga ni od ustavnoga suda. I to je onda, zar ne, "percepcija korupcije"?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije