Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN DOGAĐAJ

I policiju začudila zagonetna snimka koja je preplavila internet

Zastrašujući snimak garažnih vrata
NSW Police force
17.04.2018.
u 13:02

Neobičan događaj dogodio se poslije 5.30 sati 12. travnja. Video je objavljen na svim društvenim platformama u petak 13. travnja

Nakon što su pregledali snimljeni isječak koji pokazuje da se garažna vrata otvaraju sama, a metla leti, policajci iz New South Walesa rekli su kako ih je sve redom prošla "jeza", prenosi Mirror.

Iako to ne zvuči previše zastrašujuće, isječak zatim pokazuje metlu koja leti prema vratima i stoji nekoliko trenutaka prije nego što padne na tlo. Neobičan događaj dogodio se poslije 5.30 sati 12. travnja. Video je objavljen na svim društvenim platformama u petak 13. travnja

"Neposredno prije zore, na praznom i tihom parkiralištu, garaža koja se nije koristila danima, iznenada se počela sama otvarati. Nakon što su se vrata otvorila, metla je izletjela kao da je u nju puhao vjetar. Naš tehničar upravo istražuje garažu, ova "leteća metla" zvuči kao posao za Ghostbusterse" , kažu iz policije New South Walesa. 

Je li riječ o policijskoj šali u povodu petka trinaestoga ili se ovaj neobični događaj stvarno dogodio, procijenite sami.

 

 

Komentara 13

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
13:25 17.04.2018.

To je duh druga Tite na metli izletio iz garaze!

AN
angeomihael
18:10 17.04.2018.

Metla,prijevozno sredstvo lijevih stranaka,oduvijek.

MA
Matovilac3
18:36 17.04.2018.

Možda koji naučnik evoluirao u vješticu.Još nevidljiv.Garant evolucionist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije