Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna inicijativa

I najugroženije obitelji s poplavljenih područja trebaju božićnicu. Pomozite im!

23.05.2014., Gunja - Obilazak opustosenog mjesta sest dana nakon poplave.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
10.12.2014.
u 16:53

Hrvatski prijatelji poslali su zamolbe za uplate na adrese 200 najvećih hrvatskih poduzeća, ali i pozvali građane da ulate privatne donacije

Poslije prikupljana pomoći za najugroženije obitelji sa poplavljenih područja županjske Posavine inicijativa Hrvatski prijatelji krenula je sa još jednom akcijom. Članovi inicijative žele osigurati božićnice za 70-ak obitelji sa stradalih područja.

Tim povodom koordinator inicijative Miroslav Šimić rekao je kako su na adrese 200 najvećih hrvatskih poduzeća poslali zamolbe da uplate barem jednu božićnicu na račun neke od stradalih obitelji. Isto tako pozvao je i sve građane, tvrtke i institucije da posjete web stranicu inicijative ( www.hrvatski-prijatelji.com.hr ) i darivaju građane u potrebi. Na njihovoj web kao i Facebook-stranici objavljeni su podaci obitelji kojima se kroz ovaj projekt pomaže.

Na tim stranicama građani i tvrtke mogu pronaći popis obitelji, fotografije poplavljene imovine ali i brojevi telefona na koji ih donatori mogu kontaktirati kao i njihovi privatni bankovni računi na koji zainteresirani mogu uplatiti donaciju.

>>Caritas poplavljenima daruje vaučere od 4500 kuna

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
17:05 10.12.2014.

di su sad predsjednicki kandidati???neka se odreknu postotka od donacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije