Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrdili kontrolori

HZZO: Bolovanje Jasmine Jovev medicinski opravdano

jasmina jovev
Foto: Anto Magzan/Pixsell
05.02.2014.
u 18:15

To su utvrdili kontrolori HZZO-a Područne službe u Sisku koji su obavili kontrolu njezina bolovanja nakon što je Jovev na televiziji izjavila da je na bolovanje bila prisiljena otići zbog prijetnji otkazom, prenosi HRT.

Bolovanje Jasmine Jovev medicinski je opravdano, potvrdili su iz HZZO-a, javlja HRT.

To su utvrdili kontrolori HZZO-a Područne službe u Sisku koji su obavili kontrolu njezina bolovanja nakon što je Jovev, koja je sisačko-moslavačku županicu Marinu Lovrić Merzel optužila za nenamjensko trošenje županijskog novca, na televiziji izjavila da je na bolovanje bila prisiljena otići zbog prijetnji otkazom, prenosi HRT.

Podsjetimo, Jasmina Jovev, bivša šefica kabineta sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel, ispričala je u nedjelju u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 da je dvije godine po nalogu županice sudjelovala u nezakonitim radnjama kao što su izmišljanje radnih mjesta, lažni računi i kupovanje oporbenih čelnika. Jovev je za Večernji list već prije rekla da je kontrola HZZO-a utvrdila kako nema ničeg spornog u njezinu bolovanju.

>> HZZO pokrenuo kontrolu bolovanja Jasmine Jovev

>> Mjesecima sam prikupljala dokaze, veselim se tužbi

>> Merzel: Sve su to laži, Jovev je radila za HDZ, a Stanković se sa mnom obračunava

Komentara 16

ST
strsljen2013
18:24 05.02.2014.

Budući je sve bilo u redu a intervencija na nečiju lažnu prijavu ima li gospođa Jasmina pravo na tužbu zbog uznemiravanja, maltretiranja djeteta itd?

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:24 05.02.2014.

Kako ju samo nije sram govoriti protiv SDP-a? Gdje joj je obraz govoriti o kriminalu? Kako samo olako govori protiv partije? Možda nije za antifažizam. Možda je i za HDZ. O, kako može? Zašto to televizija prikazuje? Predsjednik ne smije sada biti nepopularan, Vlada mora ekonomski uspjeti, treba spasiti pozicije... Zašto baš sada?

KA
kafka
20:14 05.02.2014.

HZZO brži od DORH-a! Treba ih zaposliti u DORH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije