Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasmina Jovev:

Mjesecima sam prikupljala dokaze, veselim se tužbi

Jasmina Jovev
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
02.02.2014.
u 21:59

Upitana boji li se tužbe koju je protiv nje najavila županica Lovrić Merzel, Jovev je izjavila da se tužbi veseli

Bivša šefica kabineta županice Merzel Jasmina Jovev nakon emisije Nedjeljom u 2 kratko je razgovarala s novinarima. 

Kazala je da je nije nazvala županica Lovrić Merzel nakon emisije i ne očekuje njezin poziv, javljaju 24 sata.

– Nadam se da će neke stvari sada pokrenuti – rekla je te da očekuje kako će se ubrzati istraga. 

Ponovno je objasnila novinarima kako je u nekoliko slučajeva dobila naredbu da određene račune koje nije napravila Županija pravda nekim događajima koje je morala izmisliti.

– Ja sam to činila određeno vrijeme kako bih zapravo prikupila podatke i dokaze. Radila sam to šest, sedam mjeseci i, kad sam prikupila dovoljno materijala, sve sam predala USKOK-u – rekla je Jovev.

Upitana boji li se tužbe koju je protiv nje najavila županica Lovrić Merzel, Jovev je u intervjuu za Dnevnik Nove TV odgovorila:

 – Ne, ja se tužbi doista veselim. Ja ću onda imati priliku reći i puno više nego što sam danas rekla jer ne radi se ovdje samo o jednom ili dva slučaja. Ja sam predala na desetke ovakvih inkriminirajućih slučajeva s dokazima i svime što sam rekla.

Ponovila je kako je županica od nje tražila da krivotvori račune.

 – To je potpuno točno. Podnijela sam niz dokaza za to. Račune koje nikada nije napravila Županija, neki njezin dužnosnik, protokol ili nešto slično, tražilo se da se povedu kao županijski računi i plate. Imam informacije da je riječ o privatnim stranačkim računima – rekla je Jovev za Dnevnik Nove TV.

>> 'Obiteljsku proslavu županice Merzel platili smo novcem za Dan branitelja'

Komentara 72

C0
cos 01
22:29 02.02.2014.

Krasni podaci, predmet predan USKOK-u prije godinu dana. Uskok prosljedio DORH-u SiSak.Godinu dana nikome ništa. Dokaz da " politika uopće nema kontrolu nad DORH-om" Tako barem tvrdi Milanović.A to je nažalost praksa svugdje. I kad DORH pokuša nešto napraviti tuu se pojavljuju sudski vještaci, revizori , porezna uprava i nitko ne vidi nikakove nepravilnosti.Umrežnost je tolika da je DORH gotovo nemočan.Zatražite li njihovu zaštitu oni če vam to ne službeno u četiri oka i priznati.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
22:45 02.02.2014.

Ali Merzel nije radila protivno novoj pravdi. Ona je to radila socijaldemokratski. Ona voli partiju, red je i da partija voli nju.

DU
Deleted user
22:03 02.02.2014.

Konačno će netko stati na kraj botoksiranoj drugarici iz komunističke partije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije