Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema za mlijeko

Htjela je bebu poštedjeti gladi pa joj je otrovala hranu

bebica
03.12.2012.
u 14:25

Siromaštvo je natjeralo Egipćanku da otruje svoju kćer staru osam mjeseci jer više nije imala novca za hranu

Siromaštvo je natjeralo Egipćanku da otruje svoju kćer staru osam mjeseci jer više nije imala novca za hranu, piše Emirates247.

Majka je otrovala mlijeko koje je dala djetetu, ali se uspaničila te ju je odmah odvezla u bolnicu. Iz bolnice Ademerdash nazvali su policiju i prijavili da je beba Mariam Aladdin Farouk stigla u teškom zdravstvenom stanju zbog trovanja.

Majka Zainab Sa\'ad Abdo (33) priznala je da je svojoj kćeri dala mješavinu otrova za štakore, vode, šećera i keksa jer nije imala novca za mlijeko te je dijete željela poštedjeti gladi.

Žena nije mogla naći posao nakon što se nedavno rastala od supruga koji je radio kao čistač u Kairu. Policija je majku prijavila tužiteljima.

 

 

 

Komentara 5

PP
Peter Petrovic
14:52 03.12.2012.

nismo daleko od egipta. nikad hrvatski narod nije vise gladovalo .

Avatar najljepša
najljepša
16:31 03.12.2012.

Usprkos neimaštini i gladi,napravila je najgoru moguću stvar. Zašto dijete nije dala nekome? Barem bi znala da je živo i zdravo.

PP
Peter Petrovic
18:34 03.12.2012.

ti si pametna greta ,zasto nisi je savjetovala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije