Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovome se nije nadao

Htio ukrasti auto, ali kad je otvorio vrata, dočekao ga je prizor koji će pamtiti cijeli život

Krađa automobila
Luka Stanzl/PIXSELL
10.07.2022.
u 22:00

Iznenađeni vlasnik vozila odmah je skočio sa sjedala i potrčao za lopovom, no nije ga uspio dostići

Neobičan pokušaj pljačke dogodio se u Kini kada je jedan muškarac pokušao ukrasti parkirani automobil. Obilazio je okolo i pogledavao ima li nekoga, a onda je uhvatio za vrata automobila i krenuo ih otvarati.

Ono što bi rijetko tko mogao očekivati jest situacija da lopova oči u oči pogleda upravo vlasnik vozila koji se unutra seksao.

Iznenađeni vlasnik vozila odmah je skočio sa sjedala i potrčao za lopovom, no nije ga uspio dostići. Za CCTV je izjavio kako je vješti lopov provalio bravu na automobilu za možda tri sekunde te je brzo pobjegao i nije ga mogao sustići.

– Da nisam bio u automobilu, zasigurno bi ga ukrao – dodao je.

>>Izvorni članak objavljen je u srpnju 2017. godine

 

Ključne riječi

Komentara 2

HR
Hrvatka
02:13 11.07.2022.

Clanak iz 2017. Zar zaista nemate nesto novije i pametnije za objaviti?!

TA
Tajg
07:40 11.07.2022.

Tih godina u Kini bile se brave vozila prilično široke, pa je to pojedinim Kinezima popriličilo veliko zadovoljstvo. Zato mi imamo danas auta bez brave, jer time Kinezi spavaju priseljeni sa vlastitim ženama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije