Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne pokušavajte ovo kod kuće

Htio se riješiti žohara pa ih odlučio zapaliti. Dignuo je u zrak pola dvorišta

ubijao žohare
Foto: Screenshot
1/3
22.10.2019.
u 11:53

U zrak je poletio i stol koji se nalazio na travi, a psi koji su bili u blizini potrčali su ne bi li pronašli skrovište

Svi oni koji su se susreli sa žoharima u svojim domovima, znaju koliko ih je teško riješiti se. Što god pokušavali, žohare nećete tako lako istjerati iz kuće, a to dobro zna i muškarac po imenu Cesar Schmitz iz Brazila, u čijem su se dvorištu nastanile nepoželjne štetočine.

Njegova supruga molila ga je da uništi gnijezdo koje su si napravili u dvorištu njihove obiteljske kuće. Cesar je kupio sprej protiv žohara i našpricao tunele ispod trave u kojima su se skrivali, no to nje pomoglo nego ih je samo istjeralo na površinu.

Nije znao više što da radi pa ih je odlučio zapaliti. Rupu u kojoj su se nalazili zalio je benzinom pa je bacao šibice dok se jedna nije zapalila.

No, umjesto da spali samo rupu, benzin je u zrak digao pola travnjaka. U zrak je poletio i stol koji se nalazio na travi, a psi koji su bili u blizini potrčali su ne bi li pronašli skrovište.

Snimka nadzorne kamere kuće pojavila se na Twitteru i nasmijala je mnoge.

– Volio bih da sam bolje razmislio o tome. Nisam imao pojma da bi se to moglo dogoditi. Srećom, šteta je nastala samo na travnjaku. Da sam stajao bliže, taj stol mogao me pogoditi i mogao sam tragično završiti – rekao je Cesar.

Naime, benzinske pare proširile su se tunelima ispod trave zbog čega je došlo do eksplozije kada je Cesar bacio šibicu.

– Najbolje mi je kada pogleda u kuću da vidi je li mu supruga to čula. Ništa se nije dogodilo – jedan je od brojnih komentara na Twitteru.

Komentara 8

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:05 22.10.2019.

Tako su u Imockom nastala jezera

JK
J.K.
14:59 22.10.2019.

Naslov videa kaže "critter". Critter nisu nužno žohari već se to odnosi na bilo koju (uglavnom manju) životinju. U ovom slučaju vjerojatnije je da se radi o krtici, voluharici i sl. Critter se kao izraz koristi kad se nezna o kojoj se životinji radi. Nešto kao "neka živina" na hrvatskom.

LA
lajh1985
21:05 22.10.2019.

eto odmah prestihao vrt da posadi neko povrce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije