Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČAN NADZOR

Htio nastaviti voziti: Policija zaustavila pijanog 50-godišnjaka kod Županje, imao 1,61 promila u krvi

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
13.11.2022.
u 07:46

Policajci su tijekom cijelog vikenda, zbog Martinja, najavili pojačanu kontrolu u prometu

Policija je jučer prilikom redovne kontrole zaustavila 50-godišnjeg muškarca nedaleko od Županje koji je bio pod utjecajem 1,61 promila alkohola u krvi.

Izvijestili su kako su oko 22.15 sati u mjestu Gradište policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke Volkswagen, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,61 promila upravljao 50-godišnjak.

''Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 50-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama'', napisali su.

Podsjetimo, policajci su tijekom cijelog vikenda, zbog Martinja, najavili pojačanu kontrolu u prometu.

Najavili su alkotestiranje svih vozača, a Kako bi održali povoljno stanje sigurnosti cestovnog prometa, takve mjere s ciljem sprječavanja i sankcioniranja činjenja najtežih prometnih prekršaja počinju od petka i traju do ponedjeljka, a pojačano će se provoditi od 22 sata navečer do 6 ujutro.

>> VIDEO Dovršen očevid: U prometnoj nesreći kod Benkovca poginule dvije žene

Komentara 4

CR
crocro
08:12 13.11.2022.

Taj je mala beba prema sudioniku u prometu koji se napucao u moj automobil a kojem je izmjereno 3,31. Čovjek je skretao napamet i nije mogao vidjeti da se još neka vozila kreću prometnicom. On je vozio slobodno i opušteno kao da je potpuno sam. Ali da i vodi kojim slučajem neko vozilo, on ne može prosuditi gdje je to vozilo i koliko je udaljenosti. Kao prvo možete biti sretno ako niste zadobili teže ozljede. A što imate od novijeg vozila koje će vam osiguranje popraviti. Jedva ste ga na kredit kupili i nakon popravka nikada neće biti kao u originalom stanju, prohrđavati će jer neće biti dovoljno zaštićeno, može vam zavlačiti u stranu, derati gume i da ne nabrajam dalje. A sve zbog pijanca koji ne može izgovoriti svoje ime, kojemu u nebrojeno pokušaja ne mogu izmjeriti količinu alkohola pa mu moraju uzimati krv. A on nema alkohol u krvi, već krv u alkoholu. Sada zamislite ovoga s 1,61, koji je totalno i teško pijan i ovoga s 3,31. Samo taj s 3,31 to mu nije prvi puta jer bi umro, taj je baždaren na 4,00 tako da se ipak zna strovaliti na sjedište za upravljačem.

LI
liliZG
18:47 13.11.2022.

ja sam već odavno zaključila da smo narod pijanaca, od 15 do 105

LI
liliZG
18:47 13.11.2022.

ja sam već odavno zaključila da smo narod pijanaca, od 15 do 105

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije