Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Sisačke obale"

HSLS, HSU i Narodna stranka formirali političku platformu

HSLS, HSU i Narodna stranka-reformisti
Nikola Čutuk/PIXSELL
17.04.2018.
u 15:17

Ove tri stranke najavile su kako će pokrenuti niz tribina za građane o sisačkim temama i problemima.

HSLS, HSU i Narodna stranka - reformisti formirali su zajedničku političku platformu u Sisku  i nazvali je "Sisačke obale"



Dosadašnja suradnja tih stranaka tako je pretočena u savez, neposredno potaknut iseljenjem HSLS-a, kao i svih drugih stranaka i udruga, iz dosadašnje tzv. Zgrade političkih stranaka u drugoj sisačkoj ulici. Ta zgrada od 1. svibnja ide u renovaciju, nakon čega će se u njoj smjestiti Centar kreativne industrije – kreativni inkubator Sisak, za što je Grad Sisak dobio 9,2 milijuna kuna iz  europskih fondova.
HSLS, HSU i Narodna stranka-reformisti
1/5


"Nije to tragično, zgrada će dobiti jednu intenzivniju funkciju nego ju je imala do sada. No, pitanje je financija. Manje stranke će se morati okupiti kako bi sada mogle financirati prostor. Taj kraj jedne političke ere u Sisku, početak je naše intenzivnije suradnje." - rekao je predsjednik sisačkog HSLS-a Miljenko Žamarija

"Šteta samo što strankama i durugama nije ponuđen neki alternativni prostor za sastanke. Stranke će se kako tako snaći, no udruge neće" – rekao je Daniel Mioč, tajnik sisačkih Reformista.

Ove tri stranke najavile su kako će pokrenuti niz tribina za građane o sisačkim temama i problemima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije