Naslovnica Vijesti Hrvatska

HSLS, HSU i Narodna stranka formirali političku platformu

Ove tri stranke najavile su kako će pokrenuti niz tribina za građane o sisačkim temama i problemima.
17. travnja 2018. u 15:17 0 komentara 228 prikaza
HSLS, HSU i Narodna stranka-reformisti
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

HSLS, HSU i Narodna stranka - reformisti formirali su zajedničku političku platformu u Sisku  i nazvali je "Sisačke obale"

Dražen Budiša i Ivica Račan POVIJESNI PREGLED Kako je propadala nekad druga po snazi stranka u Hrvatskoj

Dosadašnja suradnja tih stranaka tako je pretočena u savez, neposredno potaknut iseljenjem HSLS-a, kao i svih drugih stranaka i udruga, iz dosadašnje tzv. Zgrade političkih stranaka u drugoj sisačkoj ulici. Ta zgrada od 1. svibnja ide u renovaciju, nakon čega će se u njoj smjestiti Centar kreativne industrije – kreativni inkubator Sisak, za što je Grad Sisak dobio 9,2 milijuna kuna iz  europskih fondova.
HSLS, HSU i Narodna stranka-reformisti
1 / 5
HSLS, HSU i Narodna stranka-reformisti


"Nije to tragično, zgrada će dobiti jednu intenzivniju funkciju nego ju je imala do sada. No, pitanje je financija. Manje stranke će se morati okupiti kako bi sada mogle financirati prostor. Taj kraj jedne političke ere u Sisku, početak je naše intenzivnije suradnje." - rekao je predsjednik sisačkog HSLS-a Miljenko Žamarija

"Šteta samo što strankama i durugama nije ponuđen neki alternativni prostor za sastanke. Stranke će se kako tako snaći, no udruge neće" – rekao je Daniel Mioč, tajnik sisačkih Reformista.

Ove tri stranke najavile su kako će pokrenuti niz tribina za građane o sisačkim temama i problemima.

HSLS stranački transferi Četrdesetak osječko-baranjskih HSLS-ovaca prešlo u HNS Silvano Hrelja i Anka Mrak Taritaš Apel GLAS-a i HSU-a: 'Ministrice Žalac, otvorite nišu za gradnju liftova u zgradama koje ih još nemaju' Anka Mrak Taritaš i Silvano Hrelja Sabor Hrelja glasovao za proračun. Mrak Taritaš: Znala sam, to nije sporno
Štednja
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.