Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA I SATIRA

'Hrvatska Vlada i NASA u Virovitici grade prvu svemirsku stanicu'!

virovitica
Foto: Dragutin Šantoši - Večernji list
1/3
21.07.2012.
u 09:58

Za početak građane županije teleportirat će do Zagreba i Osijeka, a potom na Mars, Jupiter i Pluton, ističu na službenoj web stranici županije

VIROVITICA – Nakon što je Vlada premijera Zorana Milanovića ignorirala gotovo sve službene pozive i prijedloge za rješavanje problema građana Virovitičko-podravske, jedne od najnerazvijenijih hrvatskih županija, na službenom portalu županije objavljena je nesvakidašnja vijest:

Izgradnja svemirske stanice zbog ravnomjernog razvoja Slavonije

SVJETSKI EKSKLUZIV!!! Hrvatska Vlada i NASA u Virovitici grade prvu svemirsku stanicu s teleportacijskim uređajem!!!

- 'Kako doznajemo iz neslužbenih krugova bliskih Vladi Republike Hrvatske, Virovitičko-podravska županija uskoro bi mogla postati najveća investicijska priča nove Hrvatske Vlade. Naime, naši izvori nam potvrđuju da su završeni pregovori Vlade i NASE, američke agencije za svemirska istraživanja i da se već na jesen kreće s izgradnjom prve svjetske svemirske stanice s teleportacijskim uređajem koja ce biti smještena na području Grada Virovitice. Razlog odabira Virovitice kao lokacije za ovu, preko 100 milijardi dolara vrijednu investiciju, je ravnomjerni regionalni razvoj i konačno jačanje ove županije i cijele Slavonije u cilju sprječavanja daljnje prometne i svake druge izoliranosti. Nakon izgradnje svemirske stanice s teleportacijskim uređajem Hrvatska Vlada će omogućiti svim građanima ove županije, za početak, teleportiranje do Zagreba i Osijeka, a u budućnosti se planira i teleportiranje na Mars, Jupiter i Pluton.

Nakon najave ove velebne investicije puno je lakše shvatiti najavu ukidanja željezničke linije Virovitica – Osijek koja kreće već od jeseni kao i zaustavljanje izgradnje autoceste Vrbovec – Bjelovar – Virovitica. Teleportiranje je budućnost ove županije i hvala Hrvatskoj Vladi što nam pomaže da to shvatimo na svojoj vlastitoj koži. Beam us up, Zorane!!', piše na županijskom portalu.

Župan Tolušić: - Vlada ne gradi ceste, ukida željezničke pruge

- Županija je ostala bez željezničke pruge Virovitica – Banova Jaruga, ova Vlada odustala je od izgradnje brze ceste od Zagreba do Virovitice, a sada je iz Hrvatskih željeznica najavljeno ukidanje putničke željezničke linije Virovitica  - Osijek. Građani su ogorčeni zbog takvog ponašanja Vlade, a kako na naše upite i prijedloge nitko ne reagira, očito je da Vlada RH ima tajno rješenje kako će građanima ove županije osigurati ustavna prava i priliku za gospodarski razvoj, kratko je napis na webu komentirao župan Tomislav Tolušić.

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

ME
Meraxes
11:02 21.07.2012.

Na slici je Starship Voyager, a ne brod iz Lost in Space (Jupiter II).

MA
Macaktom
11:16 21.07.2012.

opet kiro prosviro

DA
darko9
13:47 21.07.2012.

nek što prije izgrade da se mogu ovi komunisti teleportirati na mars da i njega unište

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije