Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatska pošta podržala akciju doma za starije „Noni“

Hrvatska pošta podržala akciju doma za starije "Noni“
Foto: Hrvatska pošta
1/3
30.12.2020.
u 12:47

Kad šalješ pismo, šalješ srce

Hrvatska pošta uključila se u akciju doma za starije „Noni“ u Zagrebu te učenicima dviju osnovnih škola darovala kuverte i poštanske marke kako bi njihova pisma stigla u ruke štićenika. Usamljenost štićenika nastavlja se i nakon Božića pa Hrvatska pošta poziva građane da im nastave pisati.

Znajući da je pandemija koronavirusa zatvorila vrata domova za starije i nemoćne i onemogućila štićenicima da blagdane provedu sa svojim najmilijima, Anđela Sirovina, voditeljica aktivnosti doma „Noni“, putem društvenih mreža pozvala je javnost da štićenicima doma pošalju pismo:

Foto: Hrvatska pošta

„Božić je vrijeme darivanja u kojem prevladavaju osjećaji iščekivanja, nade i čežnje. Naši korisnici prilagodili su se ovim novim izazovnim vremenima, ali pridržavanje epidemioloških mjera ne znači da nisu u mogućnosti upoznati nove prijatelje! Zato molimo sve naše pratioce, ali i vaše mame, tate, bake, djedove, sinove i kćeri, ma recite svima koje poznajete – da nam pošalju pismo“.

Inicijativa je oduševila mnoge građane, a posebno djecu u osnovnim školama koja su se potrudila kako bi pružili pažnju onima kojima je u ovom trenutku najpotrebnija. Poštari su dostavili brojna pisma, čestitke i crteže te brojnim štićenicima doma „Noni“ uljepšali ove neobične blagdane. Samo u prvom tjednu dom Noni dobio je gotovo 500 pisama. Neka se duh Božića nastavi i u narednima danima i zato Hrvatska pošta poziva građane da nastave sa slanjem pisama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije