Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.09.2023. u 13:45

Uspjeh ili neuspjeh ukrajinske protuofenzive, naime, ovisi upravo o ukrajinskim vojnicima koji su obučeni za razminiranje

Komentara 2

GO
goran2hr
14:23 18.09.2023.

Hrvatska ima svojih neočišćenih područja i nema interesa, potrebe i vremena upetljavati se u tuđi rat. I drugo, što to kolumnist sugerira, da bi Hrvatska mogla biti kriva za neuspjeh ukrajinskih vojnika?! Pa to nema nikakvog smisla. Rusija samo što nije poražena, više joj ne može pomoći niti Kim, linije su probijene, a Putin i Kadirov su na samrti. Tako da je Putin gotov, s nama ili bez nas. Iduća dva tjedna biti će ključna.

SE
senijor121
16:00 18.09.2023.

Treba poslati slučajnog, hranja i društvo da čiste minska polja i sigurno će se naći nečega da se ne baci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije