Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danski veleposlanik

"Hrvatska ima fantastične uvjete za razvoj solarne energije"

Bo Eric Weber
Davor Višnjić/PIXSELL
31.01.2012.
u 17:04

Weber je naglasio da su prioriteti u predsjedanju EU gospodarski odgovorna i dinamična Europa te ozelenjavanje europskih ekonomija, posebice uz pomoć obnovljivih izvora energije.

Hrvatska ima fantastične uvjete za razvoj solarne energije, ustvrdio je danski veleposlanik u Hrvatskoj Bo Eric Weber koji je gostovao na saborskom Odboru za europske integracije koji se bavio temom "Predstavljanje prioriteta predsjedanja Kraljevine Danske Vijećem Europske unije".

Weber je naglasio da su prioriteti u predsjedanju EU gospodarski odgovorna i dinamična Europa te ozelenjavanje europskih ekonomija, posebice uz pomoć obnovljivih izvora energije. S obzirom na veliki priljev ljudi u EU zbog Arapskog proljeća, Bo Eric Weber najavio je i dovršetak zajedničkog europskog sustava za tražitelje azila.

Komentara 14

FA
Fantom47
17:17 31.01.2012.

Ne slažem se,već tvrdim da su političari iz Hrvatske prodavači magle i to samo u Hrvatskoj. Koliko će još to trajati ne zna se, ali igleda da to izbori ne mogu promjeniti.

AL
ALPHAONE
17:59 31.01.2012.

PAZITE LJUDI! Ovoga dobro na oku držati!! Koja je šema? Evo je: Povrat investicije u roku od godinu dana, financiranje preko fondova EU. Ka kraju više fotonaponskih ćelija nego krovova u HR. Platit će svi potrošači, kome? NE ZNA SE... (Vidi iste slučajeve u Češkoj). Poticajne mjere će otići firmašima izvana a mi ćemo za otrov nad glavom još i platiti ceh...Kako mažu oči...

Avatar comparator
comparator
17:12 31.01.2012.

Hrvatska je najbolji proizvođać magle i još dugo će biti prvak svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije