Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zatvoru u Glini

Hrvatska BiH izručuje Nermina Bajrića

uhićenje
Duško Jaramaz/PIXSEL
03.11.2014.
u 13:50

Izručenje će biti odgođeno do odsluženja kazne zatvora od 7 mjeseci presudom Županijskog suda u Zagrebu zbog teške krađe u Zagrebu,

Na temelju Zakona o međunarodnoj pravnoj pomoći, ispunjeni su svi uvjeti da se da se Nermin Bajrić (31), državljanin BiH, koji se trenutačno nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Glini, izruči pravosudnim tijelima BiH zbog pomaganja u razbojništvu u Bosanskoj Krupi, zaključeno je nakon rasprave o izručenju na Županijskom sudu u Sisku.

Međutim, kako je priopćila sutkinja Melita Avedić, izručenje će biti odgođeno do odsluženja kazne zatvora od 7 mjeseci presudom Županijskog suda u Zagrebu zbog teške krađe u Zagrebu, te okončanja postupka zbog razbojništva u Poreču, za koje ga je Županijski sud u Puli nepravomočno osudio na dvije godine i šest mjeseci zatvora.

O Bajriću su mediji opširno pisali prije dvije godine, kada je s pomagačem izvršio uličnu pljačku u Poreču, pljačku u umaškom kasinu, te digao u zrak bankomate u istarskom Tinjanu i Svetom Lovreču. Tada se pisalo kako je samo u Istri opljačkao oko 300.000 kuna.

>> Mladić u BiH brutalno prebio slijepu staricu i nagluhog starca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije