Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS otkazao sjednicu

Hrg nema kvorum za Glavni odbor stranke

Branko Hrg
Nikola Cutuk/PIXSELL
12.06.2015.
u 07:00

Na idućoj sjednici napravit će se izvještaji o dolascima na GO i poslati bazama članova koji ne dolaze, najavio je Hrg

HSS je jučer već drugi put u petnaest dana otkazao sjednicu Glavnog odbora zbog nedostatka kvoruma. Poprilično neobično da stranka nije u stanju dvaput zaredom održati sjednicu stranačkog tijela. Je li u pitanju otkazivanje poslušnosti šefu HSS-a Branku Hrgu, nedostatak discipline ili je sve samo slučajnost?

Očito je kombinacija svega pomalo, a da Hrg ima opoziciju u vlastitim redovima svjedoči i nedavno pismo potpredsjednika HSS-a Kreše Beljaka u kojem je kritizirao Hrga. Šef HSS-a na sve kaže kako je točno da već dvaput nije bilo GO-a i dodaje da se jučer trebalo glasati o socijalnom programu. S jedne strane nedostatak kvoruma opravdava time što je šestero-sedmero članova na putu u Poljskoj sa Zajednicom županija, a s druge strane kaže kako su članovi GO-a naučili da ih se naziva i moli da dođu, ali da je on prekinuo tu praksu. Najavio je da će na idućoj sjednici napraviti izvještaje o dolasku članova na GO, pa će ih poslati njihovim bazama. Nada se da će ih tako disciplinirati.

>>Sviđa mi se rad kolege Karamarka na terenu, to je radićevština

>>Hrg: HSS očekuje sedam-osam izglednih pozicija na listama

Komentara 16

Avatar rogati_konj
rogati_konj
10:07 12.06.2015.

otkako je hss počeo surađivati sa hdz-om od tada mu kola kreću nizbrdo, friščić je doveo hss do dna a hrg će samo zatvoriti vrata, pričam sa članovima hss-a i ne slažu se sa ulaskom u koaliciju sa hdz-om, a pogotovo sada kad se zna da ju vodi udbaški cinker garavi

Avatar tkozna
tkozna
08:56 12.06.2015.

Samo Hrgu odgovara nedostatak kvoruma inače ciao bella!

SI
Sittingbull
08:59 12.06.2015.

Koja je ovo smiješna stranka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije