Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrabri iskorak biskupa Uzinića prema gayevima glas je poštovanja različitosti

19.05.2021. u 09:54

Ovaj božji sluga uporni je glas onog dijela društva koje se ne boji drugačijih i koje zna da je radost ljubavi koja se živi u obiteljima također radost Crkve, pa makar bile i istospolne. Preostaje nada da će ga čuti i oni koji ne misle kao on

Komentara 21

BR
brandogdjejemarija
11:24 19.05.2021.

Idemo ovako. Zašto je Bog po Bibliji uništio Sodomu i Gomoru ?? Ne zbog onoga kakvim su rođeni nego zbog onog što su prakticirali. Možda Bergolio ima neko drugo objašnjenje !?

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
12:13 19.05.2021.

Istina je da onima koji imaju jaki seksualni muški ili ženski identitet ne smetaju homoseksualci, jer se ne osjećaju ugroženi od njih, budući da su sigurni u sebe i svoju seksualnost. Stoga se možemo slobodno družiti s gayevima i onii nam mogu biti prijatelji, jer znamo tko smo i što smo.

OB
Oblivion
12:07 19.05.2021.

Dok vam treba medicinska pomoć pitajte doktora za njegovu seksualnost, ili čiju krv primate ili čija je koštana srž za vaše dijete, bubreg, pa ako je od gay osobe lijepo odbite i odite u crkvu moliti za ozdravljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije