Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crnogorcima ne smeta

Hrvati među prvim gostima hotela Yugoslavia: 'Ispunili su hotelski upitnik o dojmovima'

Foto: Hotel Yugoslavia
1/9
03.11.2017.
u 11:27

Zidove novootvorenog hotela krase velike crno-bijele fotografije s kojih se smiješe Boris Dvornik, Bogdan Diklić, Ljubiša Samardžić, Dragan Nikolić...

Novotvoreni hotel u Nikšiću s 13 soba ima sve što i većina sličnih hotela s četiri zvjezdice. Plus ime koje izaziva pozornost i izvan
granica Crne Gore. Nije popularno, većina ga se odrekla prije više od dva desetljeća, ali za vlasnika nikšićkog hotela Voju Milovića ono ima i pozitivnih konotacija. Kad je svojem novom hotelu dao ime Yugoslavia, mislio je, kaže, na svijet bez zidova i granica.

– Ma ne dajem ja izjave, nisam ih još dao ni za jedan crnogorski medij... – na prvu je vlasnik vodeće crnogorske kompanije za distribuciju alkoholnih i bezalkoholnih pića Helada-Mont htio odbiti razgovor, ali za hrvatske novine ipak pristaje napraviti izuzetak.

– Da, možda sam malo nostalgičan prema vremenu kad nas nisu dijelile nikakve ograde ali, što je važnije, smatram da je ta naša zajednička prošlost ostavila značajan trag kroz filmsku, kazališnu i glazbenu umjetnost. I, dakako, u sportu. To smo oživjeli našim hotelskim interijerom, gdje gosti mogu vidjeti motive i slike proslavljenih velikana iz onog vremena. A čini mi se da nismo pogriješili. Otkako je hotel prije nekoliko dana otvoren, primam samo čestitke i pozive podrške – kaže V. Milović kojem je ovo treći hotel u vlasništvu.

Foto: Hotel Yugoslavia

Prva noćenja u novootvorenom hotelu u središtu Nikšića, koji je do preuređenja s pozamašnih milijun eura nosio ime Sindčel, već se itekako broje, a domaćini su prvih dana ugostili čak i posjetitelje s hrvatskom putovnicom.

– Uglavnom su gosti domaći ljudi ali, da, imali smo goste i iz Hrvatske. Bili su to poslovni ljudi, klijenti nekih ovdašnjih uspješnih tvrtki. Otišli su više nego zadovoljni ponudom hotela i našom uslugom. Ispunili su hotelski upitnik o dojmovima i vidimo da im ni koncept našeg hotela nije antipatičan... – ispričali su nam predstavnici novog nikšićkog hotela. 

Zidove Yugoslavije krase velike crno-bijele fotografije s kojih se smiješe Boris Dvornik, Bogdan Diklić, Ljubiša Samardžić, Dragan Nikolić...

Pogledajte i VIDEO: Prvi Cat Caffe u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 104

Avatar HajdukLika
HajdukLika
12:24 03.11.2017.

Dnevno predoziranje naslovnice VL-a sa temama vezanim uz kojekakve Srbe, Bošnjake, Crnogorce, Tita, Jugoslaviju itd. To nije slučajnost nego sustavno nametanje tema koje gotovo svakog Hrvata ne zanimaju. A ned'o Bog kritičnog komentara poput ovog: Potrčko administrator u najkraćem roku briše i blokira korisnika danima. A prekodrinskim gnjavatorima na ovom portalu sustavno gleda kroz prste.

DU
duxnacije
12:18 03.11.2017.

Stvarno ste šuga od novina!!!!

Avatar Zoroosvetnik
Zoroosvetnik
12:38 03.11.2017.

Koga to vi iz večernjaka nazivate Hrvatima. Niti jedan Hrvat tamo nije bija zapravo jugoslaveni pojačani vašim udbašima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije